Cyber Monday – ongelooflijke korting van 70%

Nu kopen

Tijdelijk tot korting:

03

D

/

00

U

/

04

M

/

04

S

Premium Services

Ontvang snel en met voorrang vriendelijke ondersteuning van ons team met experts

• Virus verwijderen

Wanneer je een virus hebt, telt elke seconde. Wanneer je kiest voor BullGuard Virus Removal, scannen onze experts op afstand je computer. Vervolgens verwijderen ze alle bestaande malware-infecties, zodat je niet langer geplaagd wordt door virussen.

Nu kopen
  • Installeren en configureren

Heb je hulp nodig bij het configureren van je BullGuard-toepassing? Zoek niet verder, maar kies voor BullGuard Install & Set Up. Deze dienst zorgt dat je de software snel, probleemloos en zonder tegenslag kunt gebruiken.

Nu kopen
  • PC Tune Up

Zorgt dat je pc razendsnel functioneert met BullGuard PC Tune Up Onze medewerkers zorgen dat je computer optimaal functioneert, zodat je nooit meer ergens op hoeft te wachten.

Nu kopen