Install and Set Up

Heeft u hulp nodig bij het installeren van BullGuard? Ons vriendelijke en deskundige ondersteuningsteam zal u helpen:

• Uw BullGuard software te installeren en uw account op te stellen
  • Ervoor zorgen dat die vlot en efficiënt werkt
  • Alle conflicterende toepassingen die op uw computer geïnstalleerd kunnen zijn verwijderen
Bestel nu

Beschikbaarheid 24/7 in het Engels. Zie onze Schedule voor andere talen.

BullGuard Install & Set Up

Wilt u de BullGuard-toepassing configureren? Laat ons dit voor u doen! Met BullGuard Installatie & Configuratie kunt u directe hulp van onze vriendelijke Support team krijgen. Een van onze deskundigen zal uw computer op afstand bedienen en:

• Alle andere beveiligingsprogramma’s verwijderen om voor de systeemstabiliteit te zorgen
  • De BullGuard software installeren en configureren om uw computer veilig en snel te houden
  • Uw licentiesleutel activeren en een BullGuard account voor u aanmaken
  • Ervoor zorgen dat BullGuard het juiste aantal computers dekt als per uw subscriptie
  • Controleren of BullGuard naar behoren werkt
  • U voorzien van een korte handleiding over het gebruik van BullGuard en zijn functies
  • U een overzicht van de interventie bezorgen
  • Alle andere vragen die u over veiligheid heeft beantwoorden.
"Ik wil ALEX van uw online support afdeling hartelijk bedanken voor zijn geduld en om mij te helpen mijn subscriptie werkend te krijgen! Ik zou u heel dankbaar zijn als u dit door kon geven. Het is goed met een bedrijf zoals BullGuard mee te maken, die de tijd neemt voor zijn klanten!"
door Phill

Deze service is alleen voor Windows computers beschikbaar.