Installeren en configureren

Heb je hulp nodig bij de installatie van BullGuard? Ons vriendelijke supportteam met experts helpt je graag bij het installeren van je BullGuard-software. Zo weet je zeker dat de software moeiteloos en efficiënt werkt en eventuele conflicterende beveiligingssoftware op je pc wordt verwijderd.

Nu kopen

Dag en nacht beschikbaar in het Engels. Raadpleeg onze beschikbaarheid in andere talen.

Wil je jouw BullGuard-toepassing configureren?

Laat ons het doen! Met BullGuard Install & Set Up krijg je direct hulp van ons vriendelijke supportteam. Een van onze experts krijgt op afstand toegang tot je computer en:

• Verwijdert alle andere beveiligingsprogramma's om te zorgen dat je systeem stabiel is
  • Controleert of BullGuard goed functioneert
  • Installeert BullGuard en configureert de software om een snelle en veilige pc te garanderen
  • Biedt een korte rondleiding over het gebruik van BullGuard en de verschillende functies
  • Activeert je licentie en configureert je BullGuard-account
  • Biedt een samenvatting van het proces
  • Zorgt dat BullGuard op het juiste aantal computers is geïnstalleerd, overeenkomstig je abonnement
  • Beantwoordt al je andere vragen over de beveiliging

Reviews van klanten