Inloggen bij BullGuard

Voor een goede werking zal BullGuard u tijdens de installatie vragen om in te loggen:

• Als u het accountregistratieproces overslaat
  • Als u de applicatie opnieuw installeert

Stap 1

Om in te loggen, open BullGuard en klikt u op de knop Instellingen van de werkbalk.

Stap 2

Ga in het menu Instellingen naar het onderdeel Account van het menu Algemeen en klik op Gebruiker wijzigen.

Stap 3

Voer in het aanmeldvenster uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Wachtwoord terughalen: Als u het wachtwoord van uw account bent vergeten, kunt u het hiermee terughalen. Voor dit proces is een geldig e-mailadres nodig, zodat we u de koppeling voor wachtwoordherstel toe kunnen sturen die u nodig hebt om uw wachtwoord te wijzigen.

Proxy-instellingen: Als u een proxyserver gebruikt voor uw internetverbinding, kan uw computer onze aanmeldserver niet vinden en zal het aanmelden mislukken (het hele proces is vergelijkbaar met het stellen van een vraag aan iemand die niet over voldoende kennis beschikt om deze te beantwoorden). Als deze situatie op u van toepassing is, moet u de gegevens van uw proxyserver eerst configureren, voordat u zich kunt aanmelden of registreren.

Gebruik proxyserver: Deze optie moet worden ingeschakeld als u gebruikmaakt van een proxyserver. U kunt de gegevens van uw proxyserver dan invoeren.

Proxy-installingen: dit is het adres van de proxyserver (een domein of IP-adres), waaruit de aanmeldservice kan afleiden wie het netwerkverkeer afhandelt.

Proxy-poort: hier geeft u het poortnummer op dat wordt gebruikt voor deze specifieke proxyserver.

Gebruiker en Wachtwoord: Sommige proxyservers zijn beveiligd en vragen om een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze gegevens worden zelden gebruikt, zodat u hier in de meeste gevallen niets hoeft in te vullen. Let op: bij moet u niet de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw BullGuard-account invullen.

ExclamationMarkWat is een proxyserver?

In een computernetwerk is een proxyserver een computer die werkt als buffer tussen uw computer en andere computers. Als u een website wilt bekijken, vraagt uw computer eigenlijk aan de proxyserver om die pagina weer te geven; de proxyserver gaat op zoek naar de pagina (die op een andere computer staat), haalt hem op en geeft hem door aan uw computer. Proxyservers worden vaak gebruikt om de computers erachter anonimiteit te bieden, voor het filteren van content en netwerkverkeer, of om sneller toegang te krijgen tot bepaalde bronnen.

ExclamationMarkBij gebruik van een proxyserver

Als u een proxyserver gebruikt, maar twijfelt over de instellingen, adviseren we u deze op te vragen bij uw systeembeheerder (de persoon of onderneming die het netwerk beheert waarop u bent aangesloten) of bij uw internetprovider.

Accountopties: u kunt kiezen of BullGuard automatisch inlogt bij de volgende start met de verstrekte accountgegevens (optie Automatisch inloggen).