Scanprofielen

Alle scanactiviteiten op aanvraag (On Demand) zijn gebaseerd op profielen die specifieke parameters aangeven, zoals bestandstypes, bestandsextensies, scanlocaties, de standaardactie of de scandiepte. Selecteer het gewenste profiel en klik dan op Profiel uitvoeren.

Profiel Snelle Scan

Dit scanprofiel controleert de locaties op uw pc waar de meeste virusaanvallen plaatsvinden. Het controleert op rootkits en scant ook het register en alle actieve processen en tijdelijke bestanden op uw computer.

Profiel Volledige Scan

Dit is een compleet profiel, waarmee alle bestanden op alle harde schijven worden gescand. Hoelang de scan duurt, hangt af van de snelheid van uw computer, het aantal opslagapparaten, de bestandstypes en hoeveel gegevens u hebt opgeslagen.

Aangepaste scanprofielen

Een tijdbesparend alternatief voor het scannen van bepaalde mappen of schijven die u vaak gebruikt, zonder de hele computer te scannen. Klik hier om te zien hoe u een aangepast scanprofiel maakt.

Volg deze handleiding om een aangepast scanprofiel te maken.

Profiel Quick scan

Dit scanprofiel controleert de locaties op uw pc waar de meeste virusaanvallen plaatsvinden. Het controleert op rootkits en scant het register, alle actieve processen en de tijdelijke bestanden op uw computer.

Aangepaste profielen

Een tijdbesparend alternatief voor het scannen van bepaalde mappen of schijven die u vaak gebruikt, zonder de hele computer te scannen. Klik hier om te zien hoe u een aangepast scanprofiel maakt.

Klik op Nieuw scanprofiel om een aangepast scanprofiel te maken. Ongebruikte profielen kunt u verwijderen door ze te selecteren en op Profiel verwijderen te klikken.