Overzicht

Uw BullGuard Desktop Beveiliging toepassing kan via uw BullGuard onderdeel Mijn account gedownload worden. U meldt zich aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna gebruikt u de knop Download die bij uw account hoort. Als alternatief kan BullGuard met de CD-DVD die u bij BullGuard partners gekocht heeft of via een van de volgende direct download links geïnstalleerd worden:

Installatieprogramma

Het installatieprogramma dat u downloadt vanaf de BullGuard-website heeft het voordeel dat u altijd over de nieuwste versie beschikt, waardoor de eerste update nadat u BullGuard hebt geïnstalleerd veel sneller gaat.

Exclamation_MarkBullGuard downloaden

Als u BullGuard downloadt kunt u het programma het beste opslaan in een map waar u het eenvoudig terug kunt vinden, voor het geval u het later opnieuw moet installeren. De meest gebruikelijke locaties zijn de mappen Mijn documenten en Downloads, of u maakt zelf een map aan op uw bureaublad en slaat het daar op.

Tijdens de installatie adviseren wij u om alle andere beveiligingsapplicaties (met name antivirus- of firewallapplicaties) uit te schakelen of te verwijderen omdat zij het installatieproces van BullGuard kunnen verstoren of kunnen verhinderen dat alle modules van de applicatie worden opgestart.

Download BullGuard niet via peer-to-peer-applicaties of van locaties die u niet volledig vertrouwt. Als u BullGuard downloadt van de computer van iemand anders loopt u een risico als op die computer een virustype aanwezig is dat uitvoerbare (.exe) bestanden infecteert.

Alle bestanden die u downloadt van onze downloadpagina of die op cd's of dvd's staan zijn digitaal ondertekend door BullGuard. U kunt de digitale handtekening controleren door met de rechtermuisknop op het installatieprogramma van BullGuard te klikken en de optie 'Eigenschappen' te kiezen. Vervolgens gaat u naar het tabblad 'Digitale handtekeningen' in het venster 'Eigenschappen'.

Windows beveiligingswaarschuwing

Als u de BullGuard Downloadertool of de BullGuard Installer uitvoert, kan er een beveiligingswaarschuwing van Windows verschijnen. Bij een waarschuwing van Windows Vista/7/8 UAC (gebruikersaccountbeheer) klikt u op de knop Ja.

Stap 1

Het eerste venster is het welkomstscherm.

Voordat u verder gaat met het installeren van de toepassing, moet u de EULA (licentieovereenkomst voor eindgebruikers) accepteren, waarin de rechten en verantwoordelijkheden van de gebruiker en BullGuard Ltd. zijn beschreven.

Klik op Installeren om verder te gaan.

Stap 2

Er verschijnt een nieuw venster met een voortgangsbalk. Wacht tot de installatie is voltooid en sluit het venster niet zolang BullGuard bezig is met de installatie. Gedurende deze tijd zal BullGuard een eerste snelle scan van uw computer uitvoeren. Zodra de voortgangsbalk op 100% staat, verschijnt er een nieuw scherm.

Stap 3

Zodra de installatie is voltooid, verschijnt het registratievenster. Daarin kunt u zich registreren voor een proefversie aanmelden met uw bestaande proef of betaalde account.

Account aanmaken: als u geen account hebt, dan krijgt u de mogelijkheit een account te registeren waarop een prefversie geplaatst wordt.

Let op: U krijgt deze optie niet als u op de betreffende computer al een account aangemaakt heeft of als u zich vroeger met een bestaande account aangemeld heeft.

Aanmelden bij BullGuard: met deze knop kunt u zich aanmelden met uw bestaande account.

Stap 4

Als u klikt op Account maken of op Aanmelden bij BullGuard, verschijnt er een nieuw venster waarin u alle functies van de 2015 versie kunt zien. BullGuard zal ook de nieuwste Antivirus definities op de achtergrond downloaden terwijl u daar alles over leest. Als u klaar bent, dan klik op Klaar.

Stap 5

Om de installatie van BullGuard Premium Protection of BullGuard Internet Security te voltooien, moet u de computer eerst opnieuw opstarten. Tijdens het herstarten installeert BullGuard de stuurprogramma's die nodig zijn om de firewallmodule te kunnen gebruiken. Klik op Opnieuw opstarten om Windows opnieuw op te starten, of werk door met BullGuard en herstart uw computer op een later tijdstip.