Overzicht PC Tune Up

Invoegtoepassing beschikbaar met

In het hoofdvak PC Tune Up vindt u de belangrijkste functies van dit onderdeel.

Optimaliseren: Scant en verwijdert, onder anderen, tijdelijke bestanden, logboeken, beschadigde registersleutels om uw computer rommelvrij en snel te houden.

Cleanup Helper: Zorgt voor een beter beheer van de schijfruimte, zodat u gemakkelijker ruimte op uw pc vrij kunt maken en zodat u controle van de schijfruimte heeft.

Dubbele bestanden: Hiermee kunt u dubbele bestanden op uw schijf opsporen en verwijderen. Zodra er een duplicaat van een bestand geïdentificeerd wordt zal de assistent het nieuwste duplicaat voor verwijdering selecteren en zal hij het origineel behouden. Niettemin kunt u handmatig de gewenste versie van elk bestand selecteren en bewaren.

Boot Manager: geeft een intuïtief overzicht van de toepassingen die tijdens het opstarten van de pc geopend worden.

Instellingen:

• Standaard: Zet de automatische PC Tune Up scan Aan of Uit
  • Geavanceerd: Kies precies wat de PC Tune Up scan moet opzoeken en automatisch repareren.

Inleiding PC Tune Up

PC Tune Up is een welkome aanvulling op de BullGuard Premium Protection-suite die u helpt uw computer in optimale conditie te houden. Dit onderdeel scant uw computer op alle zaken die het systeem trager maken, zoals resten van ongebruikte programma's, beschadigde gegevens of een gebrek aan schijfruimte.

Waarom hebt u PC Tune Up nodig?

BullGuard PC Tune Up is een doorlopende automatische controle om uw computer sneller, betrouwbaarder en efficiënter te maken. Door verschillende oorzaken wordt een pc na verloop van tijd trager:

• Tijdelijke internetbestanden, die worden gedownload als u websites bezoekt
  • Tijdelijke Windows-bestanden, die worden aangemaakt door installatieprogramma's of door het uitvoeren van toepassingen
  • Ongebruikte of beschadigde Windows-registervermeldingen, oftewel registersleutels die niet meer zijn gekoppeld aan programma's of stuurprogramma's op uw computer
  • De Downloads map die op termijn een groot gedeelte van uw harde schijf in beslag kan nemen.
  • Onnodige of oude Windows geheugendumps en logboeken die opgemaakt worden als toepassingen crashen of als uw systeem problemen heeft die bij Microsoft ingediend moeten worden.
  • Onnodige opstartprogramma’s uitschakelen om de prestaties van uw pc te verbeteren.

PC Tune Up helpt u met het opsporen en repareren van alle zaken die uw pc vertragen en zorgt dat het systeem op volle snelheid blijft werken.