BULLGUARD HANDLEIDING VOOR VERSIE 10

Onze snelle handleiding zijn een manier om u gemakkelijk en begrijpelijk te helpen met het gebruik van BullGuard.
Het is zo simpel. Kies uw handleiding en volg de instructies.

dottedLine

Activeren van BullGuard
Leer hoe u uw betaalde abonnement moet activeren.
Backup data Leer hoe u uw data kunt backup-en met BullGuard.
Veranderen van gebruikersnaam of wachtwoord Leer hoe u uw BullGuard gebruikersnaam of wachtwoord kunt wijzigen..
Herstellen van uw wachtwoord Leer hoe u uw BullGuard wachtwoord kunt herstellen.
Veranderen van gebruiker Leer hoe u van gebruiker kunt veranderen in BullGuard.
Firewall Leer hoe u de firewall plugin kunt gebruiken en controle neemt over uw internet verbindingen.
Gaming Leer hoe u de gaming plugin moet gebruiken.
Gebruik maken van Support Leer hoe u gebruik kunt maken van onze support plugin en ontvang assistentie per email en chat.
Hoe uw BullGuard gebruikersnaam te achterhalen Leer hoe u uw BulGuard gebruikersnaam kunt achterhalen, als u die bent vergeten.
Hoe u toegang krijgt tot uw online back-up drive Leer hoe u toegang krijgt tot uw back-up drive.
Installatie Leer hoe u BullGuard moet installeren.
Installatie op 2de of 3de computer Leer hoe u BullGuard installeert op een tweede of derde computer.
Registreren met BullGuard Leer alles over de registratie procedure.
Reinstall Leer hoe u BullGuard opnieuw moet installeren.
Scanning Leer hoe u u computer moet scannen.
Spamfilter Leer hoe u uw spamfilter moer configureren.
Update Leer hoe u uw BullGuard moet updaten.
Upgraden
Leer hoe u naar de laatste versie moet upgraden.
Uninstall Leer hoe u BullGuard moet verwijderen.

Heeft u niet de juiste oplossingen gevonden die u zocht, neem gelieve contact op met Support.

Ask Red Live Red Top of page

Dag en nacht support

Ons team van deskundige supportmedewerkers staat dag en nacht voor u klaar met deskundig advies in niet-technisch Engels en op gezette tijden ook in andere talen.