Geavanceerde back-upinstellingen

Met behulp van de Geavanceerde back-upinstellingen kunt u uw profiel verder aanpassen door speciale functies als versleuteling, versienummering en back-upcompressie toe te voegen.

Mijn back-up synchroniseren: BullGuard is voorzien van een synchronisatiemodus die in combinatie met de ingeplande back-up werkt. Standaard zal BullGuard nooit bestanden uit uw back-up verwijderen, zelfs als deze van uw computer verwijderd zijn.

De synchronisatiemodus kan echter ruimte besparen op de Online Drive door oude bestanden te verwijderen die u ook van uw computer hebt verwijderd. Dit is met name handig als u back-up gebruikt om uw werkbestanden op te slaan - op deze manier bewaart u alleen de meest recente versies op de back-upschijf.

Meer info: opent een pop-upvenster dat aanvullende informatie bevat over deze optie.

ExclamationMarkBELANGRIJK

Als u per ongeluk een bestand van uw computer verwijdert terwijl u de 'Synchronisatiemodus' hebt ingeschakeld, wordt dat bestand ook van de Online Drive verwijderd zodra de geplande back-up begint.

Comprimeer mijn back-up: Alle gegevens in de online back-upruimte worden gecomprimeerd om zo weinig mogelijk ruimte te gebruiken.

Echter, als u deze optie gebruikt zijn de bestanden niet meteen toegankelijk als u de Online Drive bekijkt via Windows Verkenner of Internet Explorer. Als u vaak uw back-updrive raadpleegt en wilt dat de bestanden snel te vinden zijn, adviseren wij u om deze optie niet te gebruiken.

Meer info: opent een pop-upvenster dat aanvullende informatie bevat over deze optie.

Mijn back-up coderen: De overdracht naar onze back-updrive wordt standaard gecodeerd om de gegevens die u naar onze servers stuurt maximaal te beveiligen. Echter, als u deze optie aanvinkt, worden de gegevens die u op onze servers plaatst gecodeerd met een wachtwoordzin die alleen bij u bekend is.

Als u deze optie gebruikt zijn de bestanden niet meteen toegankelijk als u de Online Drive bekijkt via Windows Verkenner of Internet Explorer. Deze optie wordt niet aanbevolen als u regelmatig uw back-up bestanden raadpleegt en slechts een paar bestanden op wilt zoeken op de online drive met een browser.

Meer info: opent een pop-upvenster dat aanvullende informatie bevat over deze optie.

ExclamationMarkBELANGRIJK

Als u per ongeluk de wachtwoordzin vergeet, bent u uw bestanden kwijt en kunt u ze niet meer terughalen.Werknemers van BullGuard hebben geen toegang tot uw persoonlijke wachtwoordzin waarmee de bestanden zijn versleuteld, en kunnen deze daarom niet herstellen.

Bewaar meerdere versies van mijn bestanden: Als u deze optie hebt ingeschakeld, kunt u meerdere back-ups van hetzelfde bestand op de Online Drive bewaren.

Meer info: opent een pop-upvenster dat aanvullende informatie bevat over deze optie.