Hoe installeert u BullGuard als u al een versie van BullGuard hebt geïnstalleerd

Het installatieprogramma detecteert geïnstalleerde exemplaren van BullGuard en verwijdert deze automatisch voor u. U kunt BullGuard ook handmatig opnieuw installeren door de bestaande versie te verwijderen en handmatig opnieuw te installeren.

Windows beveiligingswaarschuwing

Als u de BullGuard Downloadertool of de BullGuard Installer uitvoert, kan er een beveiligingswaarschuwing van Windows verschijnen. Bij een waarschuwing van Windows Vista/7 UAC (gebruikersaccountbeheer) klikt u op de knop Ja.

Windows Vista/7 Gebruikersaccountbeheer pop-up

UACInstall

Stap 1

Het eerste venster is het welkomstscherm. Hier wordt u aangeraden om alle niet-opgeslagen documenten op te slaan, omdat bij sommige stappen in het installatieproces de computer opnieuw opgestart moet worden. Klik op Volgende om verder te gaan.

Voordat u verder gaat met het installeren van de toepassing, moet u de EULA (licentieovereenkomst voor eindgebruikers) accepteren, waarin de rechten en verantwoordelijkheden van de gebruiker en BullGuard Ltd. zijn beschreven. Om BullGuard op de standaardlocatie op te slaan, hoeft u alleen maar op Volgende te klikken om het installatieproces te starten.

ExclamationMarkAanpassen

Klik op de knop Aanpassen om de locatie te kiezen waar BullGuard wordt geïnstalleerd. De standaardlocatie is onder de Programmabestanden van Windows. Om dit te wijzigen kunt u een andere locatie invullen of op Bladeren klikken om een nieuwe locatie aan te geven. Klik op de knop Installeren om verder te gaan.

Stap 2

Als u al een versie van BullGuard op uw computer hebt geïnstalleerd, dient u deze eerst te verwijderen voordat u verdergaat met het installatieproces. Klik op de knop Volgende om BullGuard te verwijderen.

Reinst1

Step 3

Het verwijderingsproces wordt op de achtergrond beheerd door de Installertool, die tevens uw huidige BullGuard-instellingen en -voorkeuren opslaat.

Uninstall_Progress

Stap 4

U dient uw computer opnieuw op te starten om het verwijderingsproces te voltooien. De optie Opnieuw opstarten wordt standaard gekozen, en door op Voltooien te klikken start u de PC opnieuw op. Kies "Ik wil de computer later handmatig opnieuw opstarten" om de computer op een later moment opnieuw op te starten.

Uninstall_Done_Restart

ExclamationMarkOpnieuw opstarten vereist

Let op! Het installatieproces wordt niet voortgezet als u niet eerst de computer opnieuw opstart. Zorg er ook voor dat geopende documenten worden opgeslagen voordat u op de knop Voltooien klikt.

Stap 5

Meteen na het opnieuw opstarten wordt het proces automatisch hervat en wordt BullGuard op uw computer geïnstalleerd. Wacht tot de installatie is voltooid en sluit het venster niet zolang BullGuard bezig is met de installatie. Zodra de voortgangsbalk op 100% staat, verschijnt er een nieuw scherm.

Installation_Progress

Stap 6

Na het installeren van BullGuard hoeft u zich niet opnieuw aan te melden of te registreren, want bij de nieuwe installatie neemt BullGuard uw oude instellingen en gebruikersgegevens over. Er verschijnt geen aanmeldvenster en de beschikbare updates worden meteen gedownload.

1st_Time_Update

Stap 7

Als alle updates zijn gedownload en uitgevoerd, verschijnt de BullGuard-interface op het scherm. Ter afsluiting van het installatieproces moet de computer opnieuw worden opgestart om de installatie van de firewallmodule te voltooien. Desgewenst kunt u de computer ook op een later tijdstip herstarten.

Reboot_Alert