PC Tune Up

Hier kunt u de Tune Up-functies configureren door:

• de onderdelen van de systeemscan te selecteren
  • een planning te maken om uw computer regelmatig te scannen

Schijfruimte: hiermee kunt u BullGuard laten scannen op bestanden die kostbare schijfruimte in beslag nemen.

Tijdelijke internetbestanden: Indien ingeschakeld, controleert BullGuard hoeveel ruimte tijdelijke internetbestanden in beslag nemen op uw computer. De locatie van deze map wordt bepaald door Windows-instellingen.

Tijdelijke Windows-bestanden: Indien ingeschakeld, controleert BullGuard hoeveel ruimte tijdelijke Windows-bestanden in beslag nemen op uw computer. De locatie van deze map wordt eveneens bepaald door Windows-instellingen.

Register: hier kunt u de onderdelen selecteren die BullGuard moet scannen om het Windows-register te optimaliseren.

Opstarttoepassingen: hiermee kunt u BullGuard de toepassingen laten controleren die worden uitgevoerd bij het opstarten van Windows.