Overzicht Instellingen

Het venster Instellingen biedt snelle toegang tot alle beschikbare opties en functies van de onderdelen van BullGuard Internet Security.

Hier kunt u:

• opties in- en uitschakelen
  • onderdelen van BullGuard aan- en uitzetten
  • het gedrag van de BullGuard-onderdelen wijzigen

Algemeen: hier vindt u de instellingen die betrekking hebben op het hele programma en kunt u uw account beheren en updateparameters wijzigen.

Echttijd-antivirus: Hier vindt u de instellingen van de toegangsscanner (On Access) van BullGuard. Met deze instellingen kunt u het gedrag van de realtime beveiliging van BullGuard aanpassen en bepalen welke items worden gescand.

Firewall: Hier kunt u bepalen hoe de firewall het netwerkverkeer controleert en drempelwaarden instellen voor de detectie en preventie van aanvallen. U kunt de firewall hiermee ook afstemmen op uw netwerk als daar speciale aanpassingen voor nodig zijn.

Spamfilter: hier kunt u het gedrag van het spamfilter configureren.

Ouderlijk toezicht: hier kunt u bepalen welke onderdelen in de gaten worden gehouden en hoe BullGuard verslag uitbrengt van gebeurtenissen op de gecontroleerde account.

Kwetsbaarheden: hier kunt u scans plannen op kwetsbaarheden in de geïnstalleerde toepassingen.

Back-up of herstel: hier kunt u de planner voor back-ups of hersteltaken aan- en uitzetten.

PC Tune Up: hier kunt u selecteren welke onderdelen door de Tune Up-module worden gescand en een planning maken voor regelmatige scantaken.

Gaming-modus: hier kunt u de spelcontrole aan- en uitzetten.