Overzicht PC Tune Up

In het hoofdscherm van PC Tune Up vindt u de belangrijkste functies van dit onderdeel.

PC Tune Up starten: uw hele computer wordt gecontroleerd op resten van programma's en tijdelijke bestanden die de prestaties kunnen belemmeren.

Gevonden problemen: toont een lijst met problemen die bij de laatste scan zijn gevonden, en stelt u in staat ze door BullGuard te laten oplossen.

Opstartbeheer: toont een lijst met programma's die worden gestart bij het opstarten van de computer, en stelt u in staat onnodige toepassingen uit te schakelen die uw pc kunnen vertragen.

Instellingen: opent het venster , waar u de onderdelen kunt kiezen die moeten worden gescand, en een planning kunt maken om uw computer regelmatig te controleren.

Inleiding PC Tune Up

PC Tune Up is een welkome aanvulling op de BullGuard Internet Security-suite die u helpt uw computer in optimale conditie te houden. Dit onderdeel scant uw computer op alle zaken die het systeem trager maken, zoals resten van ongebruikte programma's, beschadigde gegevens of een gebrek aan schijfruimte. Vervolgens zal BullGuard PC Tune Up het probleem voor u oplossen, of u adviseren hoe u de computer kunt optimaliseren en sneller kunt maken.

Waarom hebt u PC Tune Up nodig?

BullGuard PC Tune Up is een doorlopende automatische controle om uw computer sneller, betrouwbaarder en efficiënter te maken. Door verschillende oorzaken wordt een pc na verloop van tijd trager:

• Tijdelijke internetbestanden, die worden gedownload als u websites bezoekt
  • Tijdelijke Windows-bestanden, die worden aangemaakt door installatieprogramma's of door het uitvoeren van toepassingen
  • Ongebruikte of beschadigde Windows-registervermeldingen, oftewel registersleutels die niet meer zijn gekoppeld aan programma's of stuurprogramma's op uw computer
  • Onnodige opstarttoepassingen, waardoor het opstarten van uw computer langer duurt.

PC Tune Up helpt u met het opsporen en repareren van alle zaken die uw pc vertragen en zorgt dat het systeem op volle snelheid blijft werken.