PC Tune Up starten

Stap 1

Om een scan met PC Tune Up te starten, klikt u op Conf. scherm en dan op de knop PC Tune Up. Vanuit het tabblad PC Tune Up kunt u een scan van uw computer starten door te klikken op PC Tune Up starten.

Stap 2

Er verschijnt een nieuw venster met twee gedeelten. Aan de linkerzijde staat wat algemene informatie, aan de rechterzijde een mededeling over de duur van de scan. Als u klaar bent, klikt u op Start.

De inleiding de volgende keer niet weergeven: selecteer dit als u het introductiescherm de volgende keer dat u een controle start niet wilt zien.

Annuleren: hiermee annuleert u de scan met PC Tune UP en keert u terug naar het hoofdmenu.

Stap 3

PC Tune Up scant uw computer op problemen die het systeem vertragen. De duur van de scan hangt af van de hoeveelheid informatie en het aantal programma's dat op uw computer staat. Wacht tot BullGuard klaar is met scannen.

Annuleren: hiermee kunt u het scanproces onderbreken.

Stap 4

Na afloop van de scan toont het resultaatvenster een gedetailleerde lijst met de vastgestelde problemen en specifieke details.

Geselecteerde repareren: PC Tune Up lost de problemen op die bij het scannen zijn aangetroffen. U kunt kiezen welke problemen u door BullGuard wilt laten repareren door de vakjes ervoor te selecteren.

Details: opent een nieuw venster, waarin u de problemen en details kunt bekijken.