Gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen

1. Ga vanaf hier naar uw BullGuard-account en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Scroll naar beneden bij het onderdeel Mijn accountgegevens, klik op Gegevens wijzigen om uw gebruikersnaam en andere accountgegevens te wijzigen of op Wachtwoord wijzigen om uw wachtwoord te wijzigen.

3. Klik op Wijzigingen opslaan na het invoeren van de nieuwe gebruikersnaam of het nieuwe wachtwoord.

4. Laatste stap. De verandering zichtbaar maken in uw BullGuard-toepassing.

Na het veranderen van uw gebruikersnaam en/of wachtwoord moet u zich opnieuw aanmelden bij de BullGuard-toepassing. Klik op Gebruiker wijzigen in het gedeelte Instellingen > Account en voer de nieuwe abonnementsgegevens in, of volg deze uitgebreide handleiding.

Gefeliciteerd, u hebt uw gebruikersnaam en/of wachtwoord met succes gewijzigd!

Met vriendelijke groet,

Het team van BullGuard