BullGuard Internet Security gebruiken met een andere gebruikersnaam

Alle accounts zijn opgeslagen in onze database, waar BullGuard verbinding mee maakt om uw abonnementsgegevens te lezen. Afhankelijk van uw abonnement hebt u toegang tot alle onderdelen van de BullGuard-toepassing of alleen tot bepaalde onderdelen, zoals het spamfilter of de back-upfunctie.

Deze handleiding legt uit hoe u zich kunt aanmelden met uw huidige abonnement op BullGuard Internet Security:

1. Maak verbinding met het internet.

2. Dubbelklik op het pictogram van BullGuard Internet Security in het systeemvak (rechts onderin naast de klok):

Icon

3. Ga naar Instellingen en klik op Account:

De aangemelde gebruiker wordt weergegeven onder Account en op de startpagina van de BullGuard-interface.

4. Klik op de knop Gebruiker wijzigen.

5. Typ uw werkelijke gebruikersnaam en wachtwoord voor BullGuard in en klik op Aanmelden.

Let op: als het wachtwoord is gewijzigd of opnieuw is ingesteld, moet u zich op de hierboven beschreven wijze opnieuw aanmelden met de nieuwe accountgegevens.

Alle BullGuard-accounts zijn beschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord, dat u dient aan te maken bij uw eerste registratie. De gebruikersnaam moet een geldig e-mailadres zijn, waar alle e-mail met betrekking tot BullGuard (inclusief betalingsbevestigingen) naar toe wordt gezonden.

Bij de accountopties kunt u kiezen of BullGuard automatisch moet inloggen met de verstrekte accountgegevens als het de volgende keer wordt opgestart (optie Automatisch inloggen), en indien nodig de gegevens van uw proxyserver instellen (optie Gebruik proxyserver).

Druk op de knop Privacybeleid bekijken als u ons beleid inzake het verzamelen en verwerken van privégegevens wilt lezen.

Met vriendelijke groet,

Het team van BullGuard