Waarschuwingen van Ouderlijk toezicht

Waarschuwing bij computergebruik

PC_Login_Alert

Als uw kind probeert de computer te gebruiken buiten de toegestane uren, verschijnt er een pop-upbericht dat aanmelden op dat moment niet is toegestaan. Klik op  OK om het venster te sluiten.

Waarschuwing bij blokkering van toepassing

Als uw kind probeert een geblokkeerd chatprogramma te gebruiken, verschijnt er een pop-upbericht dat BullGuard de internetverbinding voor dat programma heeft geweigerd.

Als uw kind probeert een geblokkeerde toepassing of een geblokkeerd programma te gebruiken, verschijnt er een pop-upbericht dat de bewerking is geannuleerd.Klik op  OK om het venster te sluiten

Waarschuwing inhoudsfilter

Als uw kind probeert een website te bezoeken die ongepast materiaal bevat, blokkeert de browser de site en verschijnt er een waarschuwing dat de website is geblokkeerd.

Klik op Terug om terug te gaan naar het vorige browservenster.

Waarschuwing van privacybeheer

Als uw kind probeert persoonlijke gegevens met anderen te delen, blokkeert de browser de website met de waarschuwing dat die gegevens niet online mogen worden verzonden.

Klik op Terug om terug te gaan naar het vorige browservenster.