Antivirus rapporten

Het tabblad Antivirus rapporten bevat een archief met rapporten over alle doorlopende en voorgaande scanactiviteiten en OnAccess detecties. U kunt ze bekijken om een beeld te krijgen van de huidige toestand van uw computer.

Als u een minder ervaren gebruiker bent, zijn de scanrapporten onmisbaar bij het vragen van assistentie aan ons supportteam. Omdat alle rapporten bij elkaar staan, kan eenvoudig worden vastgesteld waar de infectie is begonnen en of deze mogelijk is veroorzaakt door andere, verwante malware. De mogelijkheid de logboeken te doorzoeken is voor BullGuard van groot belang om u de juiste verwijderingsinstructies te geven.

Antivirus Rapporten

Doorgaand: zal de doorlopende scans weergeven. U kunt de voortgang van de scan zien, een doorlopende scan pauzeren of stoppen. U kunt ook op een doorlopende scan klikken om te zien welk object op dat moment gescand wordt.

Rapporten: Dit tabblad bevat een lijst met alle logboeken van voorgaande scans. Om een bepaald logboek te openen klikt u erop om het te vergroten. U zult dan een korte samenvatting van de scan kunnen zien. Voor meer details over de scan klikt u op de knop Logboek bekijken. Er verschijnt dan een nieuw venster met de details van het rapport: alle infecties die zijn aangetroffen bij het scannen, wat het programma heeft ondernomen om ze onschadelijk te maken en de gebruikte scaninstellingen. Hieronder kunt u een beschrijving van elk tabblad zien.

Tabblad Resultaten

Het tabblad Resultatentoont alle infecties die BullGuard heeft gedetecteerd bij het scannen en informeert u over de manier waarop ze zijn aangepakt. Voor elk geval toont BullGuard u de naam, het type en het pad van de infectie. Aan de rechterzijde kunt u zien hoe BullGuard het geïnfecteerde bestand heeft behandeld en welke acties met succes zijn afgerond.

Tabblad Parameters

Klik op het tabblad Parameters om te zien welke instellingen zijn gebruikt voor het scanprofiel.

Overgeslagen bestanden

De lijst Overgeslagen bestanden bevat de bestanden die niet gescanned zijn. De oorzaak voor het overslaan van een bestand tijdens de scan met BullGuard kan een van de volgende zijn:

• Het bestand is versleuteld en daarom is het dus niet toegankelijk.

• Het bestand wordt met een wachtwoord beveiligd.

• Een andere toepassing blokkeert het bestand. Bijvoorbeeld kunnen andere beveiligingsprogramma's een bestand blokkeren als het geïnfecteerd is om uw computer beveiligd te houden.

• Sommige bestanden die door het besturingssysteem gebruikt worden zijn niet toegangkelijk omdat deze tegen extere toegang beveiligd worden.

Placeholder_NL

Tabblad Systeeminfo

Toont specifieke details over de lokale computer (Windows-versie, hoeveelheid RAM) en de geïnstalleerde BullGuard-toepassing (met name de moduleversies).

Tabblad Statistieken

Bevat algemene informatie over de scanactiviteit, zoals het tijdstip en de duur van de scan, aantal gescande bestanden, aantal overgeslagen bestanden, aantal infecties en gemiddelde scansnelheid.