Back-ups op het onlinestation

Toegang tot de Onlinestation

Bij elk BullGuard-abonnement hoort een online back-updrive. U kunt het onlinestation openen vanuit de BullGuard-toepassing met de knop Onlinestation van de Back-up menuknop (...) in het hoofdvenser van BullGuard, vanuit de Windows Verkenner of met een browser (zoals Internet Explorer).

Bij het werken met het onlinestation moet u handmatig een back-up maken van de gewenste bestanden en kunt u geen gebruik maken van back-upprofielen. Versleutelde, gearchiveerde en gecomprimeerde bestanden kunnen niet worden geopend vanaf het onlinestation. We raden u aan daarvoor de handleiding Herstellen te gebruiken.

Het gebruik van het Onlinestation

Open BullGuard, ga naar de overzichtspagina van het programmaonderdeel Backup en selecteer de optie Onlinestation van de (...) menuknop of ga naar Deze computer of Windows Verkenner waar u het pictogram van het Onlinestation aantreft.

ExclamationMark'Deze computer' openen

U opent 'Deze computer' via de startknop van Windows of Windows Verkenner door

• met de rechtermuisknop op het pictogram 'Deze computer' te klikken en de optie 'Verkennen'
  • te kiezen of door de Windows-toets + E op uw toetsenbord in te drukken.

Om rechtstreeks een back-up van bestanden naar het Onlinestation weg te zetten, kunt u gebruik maken van slepen of kopiëren-plakken. Een pop-upvenster toont de voortgang van het back-upproces.

Om bestanden terug te plaatsen gebruikt u slepen vanaf de back-updrive naar de gewenste locatie op uw computer, of u gebruikt kopiëren- plakken om de bestanden van de drive af te halen.