Uw gegevens herstellen

Opgeslagen gegevens terughalen

Met de functie Herstellen kunt u gegevens uit een back-up terugplaatsen op de oorspronkelijke locatie of kopiëren naar een andere plaats op uw computer. Dit geldt zowel voor bestanden als voor e-mails.

Gebruik voor het herstellen van de gegevens de handleiding Herstellen, waarmee u het gegevenstype, de locatie en de plaats kunt selecteren waar u de bestanden of e-mails terug wilt plaatsen. U start de handleiding met een klik op Uw data herstellen in het Back-up menu (...) van het BullGuard hoofdvenster.

De handleiding Herstellen: Hiermee kunt u bestanden terugplaatsen op uw computer vanuit een back-up op het onlinestation of vanuit de lokaal geback-upte bestanden (CD/DVD, een lokale map of een netwerkmap). De handleiding is eenvoudig van opzet en de ophaaltijd is slechts afhankelijk van de hoeveelheid op te halen informatie en de netwerkcondities (voor bestanden die online zijn weggezet).

Handleiding bestanden herstellen

Stap 1

Als u op de knop Uw data herstellen klikt, dan wordt u gevraagd de locatie te selecteren waar de bestanden zijn weggezet - Onlinestation of Lokaal (een CD/DVD of een lokale/netwerkcomputer of -schijf). Klik op Volgende nadat u de juiste locatie hebt geselecteerd.

Stap 2

Voor bestanden/e-mails die zijn weggezet op de Onlinestation moet u de Computernaam en de Windows account (Windows gebruikersnaam) kiezen dat is gebruikt bij het maken van de back-up.

Als u een lokale- of netwerkcomputer of -schijf hebt geselecteerd, moet u de locatie van de back-up opzoeken.

Klik op Volgende om verder te gaan.

Stap 3

In het volgende venster moet u de bestanden en de mappen die u wilt herstellen kiezen. Als u klaar bent met het selecteren van de te herstellen data, klikt u op Volgende.

nl

Stap 4

In het volgende scherm moet u de locatie kiezen waar u de opgehaalde bestanden wilt plaatsen. Bij het ophalen van e-mails moet u het e-mailprogramma en de Identiteit selecteren waar u de e-mails naar toe wilt plaatsen. Klik op de knop Start om uw bestanden door BullGuard op te laten halen.

Onderbreek het ophaalproces niet. Wacht tot het proces succesvol is beëindigd. Na afloop van het proces zult u hiervan verwittigd worden via het Berichtencentrum Main14 > Back-up > onderdeel Rapporten.