BullGuard installeren op een tweede of derde computer

Overzicht

De BullGuard Internet Security-toepassing kan worden gedownload van onze website https://www.bullguard.com/thankyou.aspx?action=download&pid=3 of worden geïnstalleerd vanaf de bij een partner van BullGuard gekochte cd of dvd.

Installatieprogramma

Het installatieprogramma dat u downloadt vanaf de BullGuard-website heeft het voordeel dat u altijd over de nieuwste versie beschikt, waardoor de eerste update nadat u BullGuard hebt geïnstalleerd veel sneller gaat.

Download BullGuard eerst

Voordat u BullGuard Internet Security kunt installeren, moet u het eerst downloaden. Dat kan viahttps://www.bullguard.com/thankyou.aspx?action=download&pid=3

Exclamation_MarkBullGuard downloaden

Als u BullGuard downloadt kunt u het programma het beste opslaan in een map waar u het eenvoudig terug kunt vinden, voor het geval u het later opnieuw moet installeren. De meest gebruikelijke locaties zijn de mappen Mijn documenten en Downloads, of u maakt zelf een map aan op uw bureaublad en slaat het daar op.

Tijdens de installatie adviseren wij u om alle andere beveiligingsapplicaties (met name antivirus- of firewallapplicaties) uit te schakelen of te verwijderen omdat zij het installatieproces van BullGuard kunnen verstoren of kunnen verhinderen dat alle modules van de applicatie worden opgestart.

Download BullGuard niet via peer-to-peer-applicaties of van locaties die u niet volledig vertrouwt. Als u BullGuard downloadt van de computer van iemand anders loopt u een risico als op die computer een virustype aanwezig is dat uitvoerbare (.exe) bestanden infecteert.

Alle bestanden die u downloadt van onze downloadpagina of die op cd's of dvd's staan zijn digitaal ondertekend door BullGuard. U kunt de digitale handtekening controleren door met de rechtermuisknop op het installatieprogramma van BullGuard te klikken en de optie 'Eigenschappen' te kiezen. Vervolgens gaat u naar het tabblad 'Digitale handtekeningen' in het venster 'Eigenschappen'.

Windows beveiligingswaarschuwing

Als u de BullGuard Downloadertool of de BullGuard Installer uitvoert, kan er een beveiligingswaarschuwing van Windows verschijnen. Bij een waarschuwing van Windows Vista/7/8 UAC (gebruikersaccountbeheer) klikt u op de knop Ja.

Stap 1

Het eerste venster is het welkomstscherm.

Voordat u verder gaat met het installeren van de toepassing, moet u de EULA (licentieovereenkomst voor eindgebruikers) accepteren, waarin de rechten en verantwoordelijkheden van de gebruiker en BullGuard Ltd. zijn beschreven.

Klik op Installeren om verder te gaan.

Stap 2

Er verschijnt een nieuw venster met een voortgangsbalk. Wacht tot de installatie is voltooid en sluit het venster niet zolang BullGuard bezig is met de installatie. BullGuard zal de nieuwste updates downloaden en een preliminaire snelle scan uitvoeren. Zodra de voortgangsbalk op 100% staat, verschijnt er een nieuw scherm.

Stap 3

BullGuard zal de nieuwste updates downloaden en een preliminaire snelle scan uitvoeren. Zodra de installatie is voltooid, verschijnt het registratievenster. Registreert u zich in de toepassingen. U moet alleen een account registreren als u nog geen BullGuard-account hebt.

Vul in het volgende venster de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de account die u wilt registreren in en klik op de knop Aanmelden bij BullGuard.

Let op: als u een licentiesleutel na aanschaf al hebt geactiveerd op de eerste computer, probeer deze dan niet opnieuw te activeren. De abonnementsperiode is geactiveerd op de account die u op de eerste computer geregistreerd heeft en u moet zich met dezelfde account aanmelden, zonder de sleutel opnieuw te activeren.

Stap 5

Om de installatie te voltooien, moet u de computer eerst opnieuw opstarten. Tijdens het herstarten installeert BullGuard de stuurprogramma's die nodig zijn om de firewallmodule te kunnen gebruiken. Klik op Opnieuw opstarten om Windows opnieuw op te starten, of werk door met BullGuard en herstart uw computer op een later tijdstip.

Step 5

Please note that to finalize the installation process you will need to restart your computer. During the restart, BullGuard will install the Firewall drivers that enable you to use the Firewall module within the application. Click on Restart to have Windows restart or continue using BullGuard and reboot your PC at a later time.

Reinstall07