Problemen verhelpen

Hier kunt u de problemen zien die bij de laatste scan zijn gevonden en kiezen welke problemen BullGuard moet verhelpen.

Om naar dit onderdeel te gaan klik op de Brichtcentrum knop Main14 van het Hoofdvenster, selecteer PC Tune Up van de linkerkant van de lijst en daarna klik op het tabblad Rapporten.

De scans die uitgevoerd zijn en waarbij er verdere actie van u nodig is zullen een uitdrukkingsteken icoon ernaast hebben, terwijl de scans die met succes voltooid zijn een vinkje icoon erbij hebben.

Als de scan voltooid is, maar er is verdere actie van u nodig, dan klik op het logboek om het uit te breiden en klik op de knop Beheren.

Alle resultaten die uw aandacht vereisen zullen een aanbevolen actie op de rechterkant hebben waarop u kunt klikken om het probleem op te lossen of om meerdere opties te krijgen. Via Aanbevolen actie beheren mag u zelf kiezen wat u wilt verwijderen.