PC Tune Up instellingen (Geavanceerde modus)

In dit onderdeel kunt u de Tune Up items die automatisch hersteld zullen worden configureren. Om het te bereiken klik op de (...) knop van het PC Tune Up onderdeel en selecteer Instellingen > Geavanceerd.

Internet browser cache leegmaken: indien ingeschakeld, verwijdert BullGuard de tijdelijke internetbestanden op uw computer. De locatie van deze map wordt bepaald door Windows-instellingen.

Tijdelijke Windows-bestanden map leegmaken: indien ingeschakeld, maakt BullGuard de map met tijdelijke Windows-bestanden van uw computer leeg. De locatie van deze map wordt eveneens bepaald door Windows-instellingen.

Gebruiker Temp map leegmaken: indien ingeschakeld, zal BullGuard de Temp map van uw computer leegmaken. De locatie van deze map wordt door Windows instellingen bepaald.

Downloads map leegmaken: indien ingeschakeld, zal BullGuard de gedownloade bestanden van uw Downloads map verwijderen. De locatie van deze map wordt door uw Windows instellingen bepaald.

Prullenbak leegmaken: indien ingeschakeld, zal BullGuard alle objecten van uw Prullenbak verwijderen. De locatie van deze map wordt door de Windows instellingen bepaald.

Geheugen dump bestanden verwijderen: indien ingeschakeld, zal BullGuard de geheugen dump bestanden die Windows bij een systeem crash aanmaakt verwijderen. De locatie van deze map wordt door de Windows instellingen bepaald.

Logboeken verwijderen: indien deze optie ingeschakeld is, zal BullGuard de logboeken verwijderen die door Windows gemaakt worden en naar Microsoft verzonden worden als er een toepassing crash plaatsvindt, maar die daarna niet verwijderd worden. De locatie van deze map wordt door de Windows instellingen bepaald.

Register defragmenteren: indien u deze optie inschakelt, zal BullGuard het Windows-register defragmenteren.

Beschadigde registersleutels verwijderen: indien deze optie ingeschakeld is, zal BullGuard de registersleutels opzoeken en repareren die bij bestanden horen die niet meer op uw computer aanwezig zijn.