PC Tune Up starten

Stap 1

Om een PC Tune Up scan uit te voeren klik op de knop Optimaliseren van het hoofdvenster van BullGuard (Als Optimaliseren niet de standaard actie die weergegeven wordt is, dan klik op de "..." knop en selecteer die van de lijst).

Stap 2

De scan zal opgestart worden en zijn voortgang zal in het vakje waarin u Optimaliseren geselecteerd heeft weergegeven worden. Tijdens de scan zullen de instellingen die u automatisch heeft laten repareren opgelost worden.

De scan stopzetten: is een knop die in plaats van de "..." knop weergegeven zal worden en u kunt die gebruiken om de scan op elk moment stop te zetten.

Stap 3

Na afloop van de scan zult u in plaats van de Optimaliseren knop de knop "Resultaten bekijken" zien. Klik erop om naar een nieuw venster te gaan waarin u het tabblad Rapporten kunt selecteren om een rapport van de scan te zien.

Het rapport zal alle problemen die als per uw instellingen gerepareerd zijn weergeven.

Beheren: door op deze knop te klikken zult u in een nieuw venster komen. In dit venster kunt u een lijst met alle problemen die niet automatisch gerepareerd zijn zien. U kunt ervoor kiezen elk probleem te verhelpen door de aanbevolen actie in de rechterkant van het venster te gebruiken.

Bij de aanbevolen acties die een Beheren knop hebben zal er een nieuw venster geopend worden waarin u de items/problemen die u wilt verwijderen kunt selecteren.