De witte lijst en de zwarte lijst beheren

E-mailadressen en domeinen beheren door ze op de veilige of geblokkeerde lijst te plaatsen

Alle adressen van de veilige contacten/domeinen zullen automatisch toegestaan worden, terwijl alle adressen van de geblokkeerde contacten/domeinen automatisch geblokkeerd zullen worden. Om dit onderdeel te bereiken klik op de (...) knop van het Spamfilter onderdeel, selecteer Instellingen > Geavanceerd > Contacten bewerken.

Veilige contacten en veilige domeinen

Veilige contacten

Door e-mails op de veilige contacten lijst te plaatsen, worden alle e-mails afkomstig van deze afzender doorgelaten door het spamfilter. We adviseren u om adressen toe te voegen om 'valse alarmen' te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u deze e-mails altijd ontvangt.

Om de e-mail toe te voegen, klikt u op de knop + en vervolgens vult u het e-mailadres in.

U verwijdert een e-mailadres door het te selecteren en op – te klikken.

Veilige domeinen

Als u een domein toevoegt aan de veilige domeinen lijst, worden alle e-mailadressen uit dat domein overgeslagen bij de spamfiltercontrole. Het toevoegen van het domein wordt aangeraden om te voorkomen dat de e-mails worden onderworpen aan 'valse alarmen'.

Om een domein op de lijst te plaatsen, klikt u op knop +, u vult de domeinnaam in en u klikt op de knop OK. U verwijdert het domein door het te selecteren en op – te klikken.

Geblokkeerde contacten en geblokkeerde domeinen

Geblokkeerde contacten

Als u een e-mailadres op de geblokkeerde contacten lijst plaatst, stuurt het spamfilter die e-mails altijd zonder nadere controle door naar de spammap.

Om de e-mail toe te voegen, klikt u op de knop + en vervolgens vult u het e-mailadres in. U verwijdert een e-mailadres door het te selecteren en op – te klikken.

Geblokkeerde domeinen

Door een domein op de geblokkeerde domeinen lijst te plaatsen, worden alle e-mails afkomstig van dat domein automatisch naar de spammap gestuurd, zonder nadere controle.

Om een domein op de lijst te plaatsen, klikt u op knop +, u vult de domeinnaam in en u klikt op de knop OK. U verwijdert het domein door het te selecteren en op – te klikken.

Bulkcontacten

Door een e-mailadres in de Bulkcontacten lijst te plaatsen, worden alle e-mails afkomstig van dat e-mailadres of die zich voor dat e-mailadres uitgeven geblokkeerd worden.

Deze functie helpt bij het filteren van de berichten die van een bepaald e-mailadres verzonden lijken te worden, maar die eigenlijk niet van dat e-mailadres verzonden zijn.

Om een domein aan de lijst toe te voegen klik op de + knop, voer een domeinnaam in en klik op de OK knop.

Om het te verwijderen selecteer het domein en klik op de - knop.