Uw gegevens herstellen

Opgeslagen gegevens terughalen

Met de functie Herstellen kunt u gegevens uit een back-up terugplaatsen op de oorspronkelijke locatie of kopiëren naar een andere plaats op uw computer. Dit geldt zowel voor bestanden als voor e-mails.

Gebruik voor het herstellen van de gegevens de handleiding Herstellen, waarmee u het gegevenstype, de locatie en de plaats kunt selecteren waar u de bestanden of e-mails terug wilt plaatsen. U start de handleiding met een klik op Herstellen starten in de overzichtspagina van Back-up.

De handleiding Herstellen: Hiermee kunt u bestanden terugplaatsen op uw computer vanuit een back-up op het onlinestation, een cd of dvd, een lokale map of een netwerkmap. De handleiding is eenvoudig van opzet en de ophaaltijd is slechts afhankelijk van de hoeveelheid op te halen informatie en de netwerkcondities (voor bestanden die online zijn weggezet).

Handleiding bestanden herstellen

Stap 1

Als u op Herstellen starten klikt, verschijnt er een welkomstscherm. Klik op Volgende om verder te gaan.

Deze inleiding de volgende keer niet weergeven: selecteer deze optie als u dit scherm de volgende keer dat u de gids start niet wilt zien.

Stap 2

Selecteer bestanden of e-mails en klik op de knop Volgende om door te gaan.

Stap 3

In het volgende scherm moet u de locatie selecteren waar de bestanden zijn weggezet - Onlinestation, cd/dvd of op een lokale/netwerkcomputer of -schijf. Klik op Volgende nadat u de juiste locatie hebt geselecteerd.

Stap 4

Voor bestanden/e-mails die zijn weggezet op de Onlinestation moet u het back-upprofiel kiezen dat is gebruikt bij het maken van de back-up en vervolgens de bestanden selecteren die u uit dit profiel terug wilt zetten. Klik op Volgende om door te gaan.

Als u een lokale- of netwerkcomputer of -schijf hebt geselecteerd, moet u de locatie van de back-up opzoeken en de mappen of bestanden selecteren die u terug wilt zetten.

Stap 5

In het volgende scherm moet u de locatie kiezen waar u de opgehaalde bestanden wilt plaatsen. Bij het ophalen van e-mails moet u het e-mailprogramma en de Identiteit selecteren waar u de e-mails naar toe wilt plaatsen. Klik op de knop Start om uw bestanden door BullGuard op te laten halen.

Onderbreek het ophaalproces niet. Wacht tot het proces succesvol is beëindigd.

Stap 6

Klik na afloop van het herstelproces op Sluiten om de handleiding Herstellen af te sluiten.