Hoe installeert u BullGuard als u al een versie van BullGuard hebt geïnstalleerd

Het installatieprogramma detecteert geïnstalleerde exemplaren van BullGuard en verwijdert deze automatisch voor u. U kunt BullGuard ook handmatig opnieuw installeren door de bestaande versie te verwijderen en handmatig opnieuw te installeren.

Voordat u BullGuard Premium Protection kunt installeren, moet u het eerst downloaden. Dat kan via http://www.bullguard.com/try/bullguard-internet-security.aspx.

Windows beveiligingswaarschuwing

Als u de BullGuard Downloadertool of de BullGuard Installer uitvoert, kan er een beveiligingswaarschuwing van Windows verschijnen. Bij een waarschuwing van Windows Vista/7/8 UAC (gebruikersaccountbeheer) klikt u op de knop Ja.

Stap 1

Het eerste venster is het welkomstscherm.

Voordat u verder gaat met het installeren van de toepassing, moet u de EULA (licentieovereenkomst voor eindgebruikers) accepteren, waarin de rechten en verantwoordelijkheden van de gebruiker en BullGuard Ltd. zijn beschreven.

Klik op de knop Installeren om door te gaan.

Stap 2

Als u al een versie van BullGuard op uw computer hebt geïnstalleerd, dient u deze eerst te verwijderen voordat u verdergaat met het installatieproces. Klik op de knop Volgende om BullGuard te verwijderen.

Stap 3

Het verwijderingsproces wordt op de achtergrond beheerd door de Installertool, die tevens uw huidige BullGuard-instellingen en -voorkeuren opslaat.

Stap 4

U dient uw computer opnieuw op te starten om het verwijderingsproces te voltooien. De optie Nu herstarten wordt standaard gekozen, en door op Voltooien te klikken start u de PC opnieuw op. Kies "Ik wil later handmatig herstarten" om de computer op een later moment opnieuw op te starten.

ExclamationMarkOpnieuw opstarten vereist

Let op! Het installatieproces wordt niet voortgezet als u niet eerst de computer opnieuw opstart. Zorg er ook voor dat geopende documenten worden opgeslagen voordat u op de knop Voltooien klikt.

Als u ervoor kiest de computer op een later tijdstip opnieuw op te starten, dan moet u dat handmatig doen.

Stap 5

Meteen na het opnieuw opstarten wordt het proces automatisch hervat en wordt BullGuard op uw computer geïnstalleerd. Wacht tot de installatie is voltooid en sluit het venster niet zolang BullGuard bezig is met de installatie. BullGUard zal de nieuwste updates downloaden en een preliminaire snelle scan van uw computer uitvoeren. Zodra de voortgangsbalk op 100% staat, verschijnt er een nieuw scherm.

Stap 6

Na het installeren van BullGuard moet u zich opnieuw aanmelden.

Stap 7

Als u klikt op Account maken of op Aanmelden bij BullGuard, verschijnt er een nieuw venster waarin u alle functies van de 2014 versie kunt zien. Als u klaar bent, dan klik op Klaar.

Ter afsluiting van het installatieproces moet de computer opnieuw worden opgestart om de installatie van de firewallmodule te voltooien. Desgewenst kunt u de computer ook op een later tijdstip herstarten.