UPPDATERINGAR

Vilka är de bästa uppdaterings inställningar?

Vi rekommenderar att du använder standardinställningarna för uppdateringar, eftersom dessa garantera optimalt skydd utan störningar.

Hur ofta uppdaterar BullGuard?

BullGuard är satt som standard att uppdatera varannan timme. Du kan dock ställa in uppdateringsfrekvensen någonstans mellan 1 timme till 24 timmar. Du kan göra detta från Hem fliken > Status och inställningar avsnittet i BullGuard, genom att välja fliken Uppdateringar och använda listrutan från Sök efter uppdateringar fältet.

Varför säger BullGuard att det inte har uppdaterats i X dagar?

Om BullGuard inte har uppdaterat de senaste dagarna, vänligen öppna BullGuard och välj
Hem fliken. Där klickar du på Sök efter uppdateringar. Om uppdateringar laddas ner korrekt, betyder det att automatiska uppdateringar är inaktiverad för BullGuard på den datorn.

Du kan återaktivera dem från
Hem> Status och inställningar avsnittet i BullGuard, genom att välja fliken Uppdateringar och kryssa för alternativet Sök efter uppdateringar automatiskt.

Men om du får ett felmeddelande när du klickar på knappen
Sök efter uppdateringar, skriv ner det och kontakta Support för en lösning.

Varför säger Windows att BullGuard inte har uppdaterats i X dagar?

Om Windows Security Center nämner att BullGuard är out-of-date, rekommenderar vi att du gör följande. Var vänlig öppna BullGuard och välj Hem fliken. Där klickar du på Sök efter uppdateringar. Om uppdateringarna hämtas framgångsrikt betyder det att automatiska uppdateringar är inaktiverad för BullGuard på den datorn.

Du kan återaktivera dem från
Hem> Status och inställningar avsnittet i BullGuard, genom att välja fliken Uppdateringar och kryssa för alternativet Sök efter uppdateringar automatiskt.

Men om du får ett felmeddelande när du klickar på knappen
Sök efter uppdateringar, skriv ner det och kontakta Support för en lösning.