VANLIGA FRÅGOR

Problem med dina produkter, eller bara nyfiken? Klicka till vänster för att se svaren på dom vanligaste frågorna om BullGuard.

Mer Support?

Om du inte hittar det du söker kan du vända dig till vårt online antivirus forum. Där kan du söka igenom en lista på frågor och svar omkring BullGuards produkter eller publicera dina egna frågor.

Du kan också ställa frågor till oss direkt.

dottedLine

BULLGUARD STANDARD

Kan du berätta lite mer om Bullguard Online Backup?

Vilka är det lägsta system kraven för att installera och använda BullGuard?

Jag försöker installera några drivrutiner och det säger att jag måste avaktivera eventuella tjänster i fil övervakning har jag körande ... Är det ok, och hur gör jag det.

Varför säger Windows Säkerhets Center att BG modulerna inte är aktiva?

BULLGUARD ABONNEMANG PROBLEM

Varför behöver jag registrera mig?

Hur kan jag byta användare i BullGuard?

Jag har redan betalt för Bullguard. Varför ska jag betala igen?

Jag köpte BullGuard, men ändå visar den en test version. Hur kan jag uppdatera mitt konto med min betalning?

Jag köpte en CD, men inte har en CD-enhet. Hur kan jag installera BullGuard och inte betala igen?

BULLGUARD UPPDATERINGAR

Motstridiga Backup inställningar.

BULLGUARD SUPPORT

Vilken typ av Support har ni?

Hur mycket kostar support?

Vilka språk finns Support tillgängligt i?