BullGuard använder en 128-bitars SSL-krypterad förbindelse för att ladda upp dina filer till din online Drive. Överföringen av filerna kan bara nås genom att använda ditt BullGuard användarnamn och lösenord. Så länge du inte delar denna information med andra, är din data säker.

Vad händer med mina filer om mitt BullGuard konto går ut?

För betal och test vesionen sparas dina filer ytterligare 30 dagar efter utgången. Om du hade mer än en BullGuard produkten köpt på samma konto (till exempel BullGuard Internet Security och BullGuard Backup) kommer dina filer sparas ytterligare 3 månader efter en av abonnemang har löpt ut.

Backar BullGuard upp mina filer automatiskt när jag installerat?

När du har installerat BullGuard 10,0 kommer programmet fråga dig om du vill ha en säkerhetskopia profil skapad automatiskt. Om du väljer
Ja, kommer profilen att skapas och det kommer att köras automatiskt när datorn är inaktiv.

Om du väljer att inte ha profilen skapad kommer BullGuard utföra säkerhetskopior automatiskt, om du inte schemalägga en profil . Detta kan du göra från avsnittet för
säkerhetskopiering> Backup Profiler fliken i BullGuard, genom att högerklicka på önskad profil och väljer lista.

Jag var tvungen att byta dator och behöver uppgifter jag backat upp från min gamla dator. Hur gör jag det?

Om du har BullGuard installerat på den nya datorn, så allt du behöver göra är att starta
Återställ funktionen från avsnittet för säkerhetskopiering i BullGuard genom att klicka på Hämta data. Följ sedan instruktionerna från guiden.

Om BullGuard inte är installerat på den datorn, öppna
Ditt konto och logga in Klicka sedan på Hämta Backup och hämta de filer du behöver.

Hur kommer jag åt mina säkerhetskopierade data på en dator utan BullGuard?

Om BullGuard inte är installerad, öppna
Mitt konto och logga in Klicka sedan på Access Backup och hämta de filer du behöver.

Motstridiga Backup inställningar.

Följande alternativ bör inte användas tillsammans när du skapar en Backup profil eftersom de kan orsaka fel när du försöker ladda upp eller hämta data:

-
Krypterings Versionshantering

-
Komprimerings Versionshantering

-Synkronisera + Komprimera + kryptering - när du utför säkerhetskopiering lokalt på skrivbordet eller i roten på dina diskarLyssna