Kan du berätta lite mer om BullGuard Antivirus?

BullGuard Antivirus har blivit konstruerat med speciell betoning på driftsäkerhet och uppdateringsfart för att minimera risken under stora virusutbrott.

Baserat på den prisvinnande BitDefender Antivirus teknologin, erbjuder BullGuard en av den snabbaste respons tiderna vid virus utbrott i branschen.

Kan du berätta lite mer om BullGuards brandvägg?

Din dator har många portar (tänk på dem som dörrar) som gör att program som Outlook, Internet Explorer eller Yahoo Messenger kan länka till din maskin.

Hackare använder automatiserade attacker och portsökningar på miljontals Internetanvändare, dom försöker hitta sårbarheter i din PC som kommer att ge dem tillgång till dina personuppgifter.

Tyvärr, får en standard hemanvändare med en DSL-anslutning i genomsnitt 30 portsökningar varje dag.

BullGuard Brandväggsskydd säkrar portar så att inga skadliga program kan smyga in din maskin.

En brandvägg ger dig fullständig kontroll över trafiken till och från din dator, den stoppar obehörig åtkomst från inkräktare, liksom otillåten trafik från din dator.

Kan du berätta lite mer om Bullguard Online Backup?

Online Backup är den ultimata lösningen för dokumenthanterings säkerhet, den syftar till att skydda viktiga dokument och filer.

Dokument lagras på BullGuards backup servrar som är placerade i härdad, kontrollerad temperatur och luftfuktighet i bunkrar 25 meter över havet i en jordbävnings-fri zon.

Dessa första line-servrar backas upp identiskt, andra raden servrar placeras i en separat geografisk plats med 300 Km (186 Miles) separation.

Alla överföringar och hämtningar till och från användaren görs med säker överförings teknik. Backup-enheten kan nås med hjälp av användarnamn och lösenord, från vilken dator som helst med tillgång till Internet.

Nuvarande backup-disk storlek varierar från 100 MB till 50 GB.

Kan du berätta mer om BullGuard P2P skydd?

Alla peer-to-peer-program som ICQ, NetMeeting, Yahoo Messenger, Skype eller MSN Instant Messenger skyddas med BullGuard.

Vilken teknologi använder ni?

Antivirus komponenten i BullGuard drivs av prisbelönta BitDefender. Motorerna är certifierade av ICSA Labs, USA. Detta säkerställer upptäckt och borttagning av de flesta virus som finns på Internet.

Vilka är det lägsta system kraven för att installera och använda BullGuard?

OS: Windows 7/Windows Vista/Windows XP (SP2 minimum)

RAM: 512 Mb RAM

HDD: 200 Mb free

Internet Insulting: Ring up – internet anslutning

Är jag 100 % säker mot virus med BullGuard?

Nej. Medans 100 % säkerhet är målet, är ingen någonsin 100 % säker från virus med något antivirusprogram. Tyvärr fortsätter människor att skapa nya virus som är mycket sofistikerade och ofta svår att förstöra.

Den goda nyheten är att BullGuard är en proaktiv säkerhet produkt - det vill säga, vi fångar virus innan de träffar ditt system. BullGuard forskar ständigt och uppdatera ditt system med den mest aktuella information och virus lösningar för att ge bästa möjliga säkerhet.

Hur kan jag skydda min dator mer effektivt mot virus?

Det finns inget "magisk recept" för att skydda en dator eller ett nätverk mot virus eller skadliga koder. Men vissa grundläggande åtgärder för skydd kan vidtas:

1. Lämplig användning av ett antivirusprogram och dess frekventa uppdatering.
2. Frekventa säkerhetskopior av alla viktiga dokument på externa enheter (din BullGuard online backup-enhet, Zip-skivor, cd-rom etc.).
3. Håll Windows uppdaterat. Tänk på att ha Windows Automatiska uppdateringar aktiverad, om du använder Windows XP.
4. Undvik att öppna bifogade filer eller mail som kommer oombedd, särskilt bilagor som innehåller följande tillägg: Exe, com, LNK osv.
5. Regelbunden genomsökning av datorn.

Jag försöker installera några drivrutiner och det säger att jag måste avaktivera eventuella tjänster i fil övervakning har jag körande ... Är det ok, och hur gör jag det?

Du måste öppna ditt BullGuard program och välj Antivirus ikonen. Klicka sedan på "Antivirus är aktivt" ikonen för att inaktivera filövervakningen. Slutligen efter att ha installerat drivrutinerna gå tillbaka till Antivirus ikonen i BullGuard och aktivera det igen.

Varför säger Windows Säkerhets Center att BG modulerna inte är aktiva?

Detta kan inträffa av två skäl. Antingen är BullGuard modulerna verkligen inaktiva eller så ser Windows Säkerhets Center felaktigt dem som inaktiva. Du kan kontrollera om modulerna är inaktiverad eller inte, genom att öppna BullGuard och gå igenom Antivirus/Brandvägg ikonen.

Om modulerna är aktiverade, betyder det att Windows Säkerhets Center helt enkelt inte känner igen dem som aktiva. Du kan i detta fall, inaktivera Windows Säkerhets Center anmälningar för den angivna modulen.

Kan jag blockera tillgång till en specifik internet sida med BullGuard?

Nej, den möjligheten är ännu inte tillgänglig i BullGuard.

Jag har redan ett säkerhetsprogram som löper ut inom några dagar. Kan jag ladda ned och installera BullGuard samtidigt som den andra fortfarande igång?

Nej, det är starkt rekommenderat att du avinstallerar alla andra säkerhetsprogram innan du installerar BullGuard. Annars kan du uppleva konflikter mellan de två programmen som kommer att leda till sänkt hastighet, fel och att datorn kraschar.

Är det att rekommendera att använda två antivirus-produkter eller fler i samma system?

Med hjälp av två anti-virus produkter på samma dator kan öka din säkerhet, en säkerhet produkt kan hitta virus som en annan inte kan.

MEN - Om du planerar att använda två eller flera säkerhetsprodukter, kommer denna praxis sannolikt vara skadligt för ditt system vilket påverkar dess prestanda drastiskt.

(I allmänhet avråder vi starkt att använda mer än ett anti-virus eller brandvägg produkt åt gången.)

Är ni bättre än andra säkerhets produkter?

Säkerhets marknaden är en plats med hög konkurrens. Som kund är detta en bra sak, eftersom du kan välja mellan många kvalitetsprodukter. Men det kan också vara förvirrande, – vilken ska du välja?

BullGuard skär genom förvirring. Vi binder samman antivirus, brandvägg, spamfilter och backup skydd till en enkel användarvänlig produkt, och det gör vi med mycket hög verkningsgrad.

Dessutom vi erbjuder 24/7 live chatt och e-post stöd för alla våra kunder, utan någon avgift.