Installation och Konfiguration

Önskar du få hjälp med att installera BullGuard? Våra hjälpsamma och tillmötesgående experter står till tjänst med att:

• Installera BullGuard-programvaran och konfigurera ditt konto
  • Säkerställa att programmet fungerar smidigt och effektivt
  • Avinstallera övriga säkerhetsprogram som kan skapa konflikter på din dator
Köp nu

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt på engelska. För övriga språk, vänligen följ denna länk: Supportavdelningens alla öppettider.

Installation & konfiguration av BullGuard

Önskar du installara BullGuard-applikationen? Låt oss göra det! Med BullGuard Installation & Konfiguration får du omedelbar hjälp från vår tillmötesgående supportpersonal. En av våra experter kommer att erhålla fjärråtkomst till din dator och:

• Avlägsna andra säkerhetsprogram för att säkerställa systemstabilitet
  • Installera BullGuard-mjukvaran och konfigurera den för att snabba upp och skydda din PC
  • Aktivera din licensnyckel och konfigurera ditt BullGuard-konto
  • Säkerställa att BullGuard, i enlighet med din prenumeration, skyddar rätt antal datorer
  • Kontrollera att BullGuard fungerar felfritt på din dator
  • Sammanställa en kortfattad beskrivning av BullGuard och dess funktioner
  • Redogöra för de åtgärder som vår supportpersonal har utfört på datorn
  • Besvara övriga frågor beträffande din dators säkerhet.
"Jag ville bara ge ett stort tack till någon som heter Alex som jobbar på er online hjälp för hans tålamod med att få igång min prenumeration. Jag vore väldigt tacksam om ni kunde vidarebefordra detta och att det känns bra att BullGuard är mån om sina kunder! En väldigt glad ny användare. Tack igen!"
av Phill

Tjänsten är tillgänglig endast för Windows-datorer.