PC Tune Up

Vill du att datorn ska prestera på topp? Vårt hjälpsamma och tillmötesgående supportteam kommer att trimma din dator så att du får så bra prestanda som möjligt. De gör en fullständig bedömning av ditt operativsystem, tar bort onödiga filer som tar upp minne och justerar systemets inställningar efter dina specifika behov.

Köp nu

få support på engelska som är tillgänglig dygnet runt. Ta en titt på vårt schema för andra språk.

Vill du att datorn ska jobba så snabbt som möjligt?

Vi kan trimma den åt dig! Med BullGuard PC Tune Up får du snabbt hjälp från vårt supportteam. En av våra experter fjärransluter till datorn och

• gör en fullständig bedömning av operativsystemet
  • tar bort och/eller inaktiverar onödiga processer och program
  • samlar in och analyserar loggar och rapporter
  • justerar inställningarna efter dina behov
  • uppdaterar alla program och operativsystem
  • ger en sammanfattning av åtgärderna
  • tar bort onödiga filer för att frigöra minnesutrymme
  • svarar på eventuella säkerhetsfrågor som du kan ha.

Kundrecensioner