PC Tune Up

Önskar du att din dator snabbas upp för att uppnå en optimal prestandanivå? Vårt hjälpsamma support team kommer att justera din PC för att erhålla den bästa möjliga prestandan.

• Utföra en komplett diagnos av ditt operativsystem
  • Ta bort onödiga filer för att frigöra utrymme på hårddisken
  • Anpassa systemkonfigurationen till dina specifika behov
Köp nu

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt på engelska. För övriga språk, vänligen följ denna länk: Supportavdelningens alla öppettider.

PC Tune Up

Önskar du att din dator snabbas upp för att uppnå sin fulla potential? Låt oss utföra en optimering! Med BullGuard PC Tune Up får du snabb och tillmötesgående hjälp från vår supportpersonal. En av våra experter kommer att erhålla fjärråtkomst till din dator och:

• Utföra en komplett diagnos av ditt operativsystem
  • Samla in och analysera loggfiler och systemrapporter
  • Ladda ned och implementera uppdateringar för operativsystemet samt för de övriga installerade programmen
  • Ta bort onödiga filer för att frigöra utrymme på hårddisken
  • Ta bort och/eller inaktivera onödiga processer och applikationer
  • Anpassa systemkonfigurationen till dina specifika behov
  • Redogöra för de åtgärder som har utförts på datorn
  • Besvara övriga frågor beträffande din dators säkerhet.
"Jag skulle vilja ge BullGuard beröm för stödet jag fick denna kväll av Malina som loggade in på min dator. Alltför många gånger passerar människors hårda arbete och ansträngningar obemärkt förbi och utan någon uppskattning. Malinas beslutsamhet och professionalism ger BullGuard ett stort plus och ett gott rykte[…]"
av Finbarr

Tjänsten är tillgänglig endast för Windows-datorer och innefattar ej avlägsnande av virus på BIOS- och/eller bootnivå som förhindrar en felfri uppstart av datorn.