Virusborttaging

Önskar du få hjälp med att ta bort irriterande och skadliga datorvirus? Våra tillmötesgående experter hjälper dig att bli av med virusen genom att:

• Erhålla fjärråtkomst till din dator och utföra en virussökning
  • Avlägsna all befintlig skadlig mjukvara
  • Optimera datorns prestanda
Köp nu

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt på engelska. För övriga språk, vänligen följ denna länk: Supportavdelningens alla öppettider.

BullGuard Virusborttaging

Har du råkat ut för ett elakartat datorvirus? Låt oss ta bort virusinfektionerna! Då varje sekund räknas, har du genom BullGuard Virusborttagning företräde till hjälp från vår tillmötesgående supportpersonal. En av våra experter kommer att erhålla fjärråtkomst till din dator och:

• Utföra en fullständig genomsökning av datorn med syfte att framställa relevant information om dess status.
  • Spåra upp skadliga virusinfektioner och/eller andra sårbarheter
  • Avlägsna all befintlig skadlig mjuvara som hittas under genomsökningen
  • Optimera systemprestandan samt konfigurera alla säkerhetsinställningar och mekanismer
  • Sammanställa en fullständig, dock användarvänlig guide som hjälper dig att förhindra framtida virusinfektioner
  • Redogöra för de åtgärder som vår supportpersonal har utfört på datorn
  • Besvara övriga frågor beträffande din dators säkerhet.
"Hej, jag skulle bara vilja säga ett stort tack till två av era anställda (Razvan och Adrian) som hjälpte mig att låsa upp min bärbara fredagen 2013-01-25. Min dator hade tagits över av polisviruset som begärde 1000 kronor för att ge mig tillbaka kontrollen. Era tekniker tillbringade flera timmar på chattet för att till slut låsa upp den. Tusen tack!"
av Steve

Tjänsten är tillgänglig endast för Windows-datorer och innefattar ej avlägsnande av virus på BIOS- och/eller bootnivå som förhindrar en felfri uppstart av datorn.