BULLGUARD GUIDER FÖR VERSION 10

Våra snabbguider är lätta att förstå och är ett enkelt sätt att få hjälp i hur du använder BullGuard.
Det är så enkelt. Välj din Guide här under och följ instruktionerna.

dottedLine

Aktivering av BullGuard Lär dig hur du aktiverar ditt betalda abonnemang.
Backup data Lär dig hur du backar upp din data med Bullguard.
Byt användarnamn och lösenord Lär dig hur du byter ditt BullGuard användarnamn och lösenord.
Få tillbaka lösendord Lär dig hur du får tillbaks ditt lösenord om du glömt det.
Byta användare Lär dig hur du byter användare.
Brandvägg Lär dig hur du använder din Brandvägg och tar kontroll over din internet uppkoppling.
Spel Lär dig hur du använder din spel plugin.
Få Support Lär dig hur du använder din Support plugin för att motta assistans via email och chat.
Hur du hittar ditt BullGuard användarnamn Lär dig hur du hittar ditt Bullguard användar namn, om du har glömt det.
Hur du kommer åt din online backup Lär dig hur du kommer åt din online backup.
Installation Lär dig hur du installerar BullGuard.
Installation på andra och tredje datorn Lär dig hur du installerar Bullguard på en andra och tredje dator.
Registrering hos BullGuard Lär dig om registrerings processsen.
Ominstallation Lär dig hur du ominstallerar BullGuard.
Scanning Lär dig hur du scannar din dator.
Spamfilter Lär dig hur du konfigurerar ditt Spamfilter.
Updatering Lär dig hur du updaterar BullGuard.
Upgradera
Lär dig hur du upgraderar till den senaste Bullguard versionen.
Avinstallera Lär dig hur du avinstallerar BullGuard.