BULLGUARD BACKUP

Hvor sikre er mine filer ?

BullGuard benytter en 128-bit SSL krypteret forbindelse, til at uploade dine filer til dit Online drev. Når de er uploaded, kan du få adgang til dem ved, at angive dit BullGuard brugernavn og kodeord. Så længe andre ikke har kendskab til dit login, er dine data sikre.

Hvad sker der med mine filer, hvis min BullGuard konto udløber?

For betalte- og prøvekonti, vil filer blive opbevaret i 30 dage efter abonnementets udløb.

Har du mere end et BullGuard produkt tilknyttet til din konto (F.eks.. BullGuard Internet Security og BullGuard Backup) opbevares filer tilknyttet det udløbne abonnement, I endnu 3 måneder.

Vil BullGuard automatisk tage backup af mine filer når det er installeret ?

Efter installationen af BullGuard 10.0, vil du blive spurgt om du ønsker at få oprettet en backup profil automatisk. Vælger du Ja, oprettes profilen og køres når PCen ikke er I brug.

Vælger du ikke at få oprettet profilen, vil BullGuard ikke foretage automatisk backup, medmindre du selv vælger det for en given profil. Det gør du I BullGuard under Backup -> Backup-profiler ved at højre-klikke på den ønskede profil og vælg Planlæg

Jeg har været nødt til at udskifte min computer og skal bruge backup fra den gamle PC. Hvordan gør jeg det ?

Hvis du har BullGuard installeret på den nye computer, skal du blot starte gendan funktionen fra backup menuen, ved at klikke på Gendan dine data. Følg derefter anvisningerne fra guiden.

Er BullGuard ikke installeret på den nye computer, kan du logge ind på Min Konto og vælge Få adgang til backup drev. Her kan du hente de filer, du har brug for.

Hvordan får jeg adgang til min backup på en computer uden BullGuard ?

Er BullGuard ikke installeret, kan du logge ind på Min Konto og vælge Få adgang til backup drev. Her kan du hente de filer, du har brug for.

Modstridende backup indstillinger.

Følgende muligheder bør ikke benyttes sammen, eftersom de kan skabe fejl ved upload eller når der skal hentes data:

- Kryptering + Versioner

- Komprimering + Versioner

- Synkronisering + Versioner + Kryptering – Når der skal udføres backup af dit skrivebord eller roden af dine drev.