BULLGUARD SPAMFILTER

Virker mit BullGuard Spamfilter med min Yahoo!/Gmail email ?

BullGuards Spamfilter virker kun med mail klienter (Såsom Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Inredimail o. lign). Hvis du benytter en Internet browser for at komme ind på din mail, vil spamfilteret ikke filtrere dine mails.

Hvilke email klienter understøtter Spamfilteret ?

BullGuards spamfilter understøtter på nuværende tidspunkt: Outlook Express, Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Incredimail, Windows Mail og Windows Live Mail.

Hvorfor har jeg en mappe kaldet “Spamfilter” I min Microsoft Outlook ?

Spamfilter mappen oprettes udelukkende, med det formål at øge hastigheden for, hvor hurtigt emails gennemgås for spam, inden de overføres til din indbakke. Denne mappe skal forblive tom.

Hvorfor slettes mails markeret som spam ikke automatisk ?

BullGuards spamfilter sletter ikke mails automatisk, grundet risikoen for falske-positiver.

Det vil sige, at du har muligheden for at gendanne en mail, hvis BullGuard fejlagtigt har fanget den som værende spam.

Kan jeg blokere emails på emne eller hvis de indeholder et bestemt ord ?

Du kan kun blokere emails på adresser eller domæner. Det gøres under Spamfilter menuen I BullGuard. Tryk på Sikre kontakter og vælg her, fanerne Blokerede kontakter/Blokerede domæner.