BULLGUARD ABONNEMENT SPØRSGSMÅL

Hvorfor skal jeg registrere mig?

BullGuard er en abonnement-baseret applikation. Dine kontooplysninger er lagret i vores database og BullGuard forbinder dagligt til din online konto for at hente de seneste opdateringer. Hvis du ikke registrerer en konto, eller hvis den pågældende konto er udløbet, vil BullGuard ikke længere beskytte din computer.

Hvordan kan jeg ændre brugernavnet i BullGuard?

Du kan ændre brugernavnet i BullGuard ved at vælge din BullGuard konto sektionen under menuen Startside og derefter klikke på "Skift bruger". Indtast dit nye brugernavn og password og klik på Login.

Jeg har allerede betalt for BullGuard. Hvorfor skal jeg betale igen?

BullGuard abonnementet kan kun bruges i en bestemt periode. Du kan købe et 1, 2 eller 3 års abonnement, men når abonnementet udløber, er det nødvendigt at forlænge det for at forblive beskyttet.

Hvis du har fornyet din konto og BullGuard stadig meldes som udløbet, skal du åbne BullGuard, derefter gå til Startside menuen > Din BullGuard konto sektionen, og her skal du trykke på "Skift bruger" og logge dig ind igen. BullGuard vil da opdateres med din seneste abonnement status.

Jeg har købt BullGuard, men det vises stadig som en prøveversion. Hvordan kan jeg aktivere min konto med min betaling?

Se venligst denne guide: Sådan aktiveres en BullGuard abonnement for detaljerede instruktioner i hvordan du aktiverer din betalte konto.

Herunder er nogle generelle problemer, du kan støde på:

1 Du har foretaget et nyt køb, men du har ikke aktiveret din licensnøgle endnu. Du kan aktivere din nøgle fra Startside menuen > Din BullGuard konto sektionen i BullGuard programmet.

2 Du kan have foretaget et nyt køb med en ugyldig e-mail adresse. I dette tilfælde vil du ikke kunne modtage din licensnøgle. Send venligst en email til payment@bullguard.com, så kan vi hjælpe dig med at få modtaget din licensnøgle.

Bemærk: Punkt 1 og 2 henviser kun til nye køb foretaget, ikke fornyelser. Hvis du har fornyet din konto, vil du ikke modtage en ny licensnøgle, da din konto automatisk forlænges. I dette tilfælde skal du se trin 3.

3 Hvis du har fornyet din konto og BullGuard stadig vises som udløbet, skal du åbne BullGuard, derefter gå til Startside menuen > Din BullGuard konto sektionen, og her skal du trykke på "Skift bruger" og logge dig ind igen. BullGuard vil da opdateres med din seneste abonnement status.

Jeg har ændret min e-mail-adresse. Hvordan ændrer jeg mine BullGuard kontooplysninger?

Du kan ændre dette i afsnittet Min konto, ved at logge ind og derefter klikke på Rediger under brugernavn. Bagefter skal du logge dig ind med det nye brugernavn i selve BullGuard programmet. Det gør du ved at gå til Startside menuen > Din BullGuard konto sektionen og klikke på Skift bruger.

Mere detaljerede oplysninger om de nødvendige procedurer kan findes ved at klikke på disse links:

-
Skift Brugernavn
-
Genlog med det nye brugernavn

Jeg har en betalt konto, men kan kun se BullGuard prøveversionen på jeres download side. Hvordan kan jeg downloade den betalte version?

Der er ingen forskel på prøve/betalt installationen. BullGuard installeres med den samme installations fil til begge tilfælde. Bullguard indeholder de samme plugins og funktioner for både prøve- og den betalte version, den eneste forskel er abonnements tiden tilbage.

Jeg prøvede at aktivere min BullGuard, men den siger at licensnøglen er i brug. Hvad skal jeg gøre?

En licensnøgle kan kun bruges én gang. Når den først er aktiveret, overføres og gemmes abonnement tiden på kontoen. Det eneste du skal gøre fra dette punkt er at logge dig på med de samme kontooplysninger på de andre computere. Hvis du bliver spurgt om en licens nøgle, skal du blot vælge at springe dette over.

Jeg var nødt til at gendanne pc'en til fabriksindstillingerne. Hvordan får jeg BullGuard tilbage?

Du kan geninstallere BullGuard på din pc, hvis den er blevet fjernet. Du kan downloade Bullguard herfra og derefter køre installationsprogrammet. Følg dernæst installations vejledningen under installations processen.

Se også denne trin-for-trin vejledning: Installationsvejledning

Kan jeg bruge BullGuard på mere end 1 computer?

Afhængigt af abonnementet du har købt, kan du bruge din BullGuard konto på op til 5 pc'er. Hvis du ønsker at se til hvor mange pc'er din konto er gyldig, skal du gå til Min konto sektionen og logge dig ind.

Hvis du ønsker at øge antallet af pc'er til din konto, kan du gøre det herfra.

Hvordan kan jeg betale for BullGuard?

Du kan købe et BullGuard abonnement fra vores Købs side. Nuværende tilgængelige betalingsmetoder er:

• Betaling med kreditkort
• Betaling via bankoverførsel
• Betaling via check, penge eller postanvisning
• Betaling med PayPal
• Betaling via Direct Debit
• Betaling via Online Bank

Bemærk: De tilgængelige betalingsmetoder afhænger af det land du køber fra.

Hvad er forskellen i prisen på abonnementer?

Prisen for et abonnement varierer afhængigt af hvor meget backup plads, du vælger, hvor mange computere, du ønsker at installere BullGuard på og længden af dit abonnement.

Hvad sker der, når BullGuard udløber?

Når dit BullGuard abonnement er udløbet, vil BullGuard stoppe med at beskytte din computer. Det betyder, at ingen fremtidige opdateringer vil blive hentet, alle moduler bliver deaktiveret, og du vil ikke længere have adgang til din backup. For at genaktivere BullGuard, er du nødt til at forlænge dit abonnement.

Hvordan gendanner jeg BullGuard?

For at gendanne din BullGuard, skal du gøre følgende:

1) Download og installer BullGuard fra hjemmesiden.
2) Efter installationen vil du blive bedt om at indtaste dit BullGuard brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke kan huske disse informationer, kan du gå til
https://www.bullguard.com/passwordRecover.aspx og få din adgangskode gendannet.

Jeg bruger en proxyserver til at oprette forbindelse til internettet. Behøver jeg at ændre noget i BullGuard?

Du er nødsaget til at indtaste dine proxy-server detaljer i BullGuard. Derved vil Bullguard være i stand til at forbinde til vores databaser. Du kan gøre dette indefra BullGuard programmet. Du skal blot gå til Startside menuen > Status og indstillinger og her skal du vælge fanen Indstillinger, marker indstillingen Brug proxy forbindelse. Du vil derefter blive bedt om at indtaste dine proxy-server detaljer.

Jeg har installeret prøveversionen og bliver bedt om et brugernavn og en adgangskode. Hvordan skal jeg få dem?

Hvis du ikke får mulighed for at registrere en konto, betyder det, at BullGuard tidligere har været installeret på din PC. Dette betyder at du ikke kan registrere en anden prøve konto hos os. Vi anbefaler, at du kontakter Support for yderligere hjælp.

Jeg har betalt, men har ikke modtaget en licensnøgle. Hvor kan jeg finde den?

Bemærk: Når du køber en fornyelse, bliver der ikke sendt en ny licensnøgle ud til dig. Dette da din konto automatisk forlænges. Hvis du har valgt at forny, se da venligst denne guide for at aktivere din betalte konto: Sådan aktiveres dit BullGuard abonnement.

Hvis du har lavet et nyt køb modtager du derefter en e-mail med en licensnøgle, denne sendes til den email adresse du brugte ved bestillingen. Licensnøglen bliver også vist i slutningen af købsprocessen.

Hvis du ikke kan finde e-mailen med din licensnøgle i din indbakke, så se om den ikke er havnet i din Spam / Junk mappe.

Hvis du stadig ikke kan finde e-mailen, bedes du sende en e-mail til payment@bullguard.com , så vil vores betalings afdeling hjælpe dig med at hente din licensnøgle.

Jeg har købt en opgradering til min konto, men BullGuard viser stadig x dage. Hvordan kan jeg opdatere min konto i henhold til min betaling?

Hvis du har købt en opgradering (ikke en fornyelse) betyder det, at du har øget din Backup størrelse eller antallet af PC'ere for den aktuelt resterende abonnements tid. Det betyder, at antallet af resterende dage ikke vil blive ændret.

Hvis du ønsker at forlænge din abonnements tid, er du nødt til at forny din BullGuard konto. Du kan forlænge dit abonnement, som vist her.

Jeg købte BullGuard gennem min ISP. Hvor kan jeg downloade BullGuard fra?

Hvis du betaler for BullGuard via din internetudbyder, skal du ikke hente installationsprogrammet fra vores hjemmeside. Du bliver nødt til at hente BullGuard installations filen fra din ISP's hjemmeside.

Jeg betaler for BullGuard gennem min ISP, men kan ikke logge på Min konto sektionen. Hvordan kan jeg styre min konto / ændre password / ændre brugernavn?

Hvis du køber BullGuard via din internetudbyder, så vil du ikke have adgang til Min konto afsnittet på BullGuards hjemmeside. Dette skyldes det faktum, at din internetudbyder varetager din BullGuard konto i en separat database, som kun de har adgang til.

For at foretage ændringer i din BullGuard konto, skal du kontakte din internetudbyder.

Jeg købte en CD, men har ikke et CD-drev. Hvordan kan jeg installere BullGuard uden at betale igen?

Du kan blot hente og installere BullGuard fra vores hjemmeside og derefter aktivere det med licensnøglen fra cd-omslaget. Instruktioner om, hvordan du kan gøre dette kan findes her.

Kan jeg bruge BullGuard på mere end 1 computer?

Afhængigt af abonnementet du har købt, kan du være i stand til at bruge din BullGuard konto på op til 5 pc'er. Hvis du ønsker at undersøge, hvor mange pc'er din konto er gyldig til, skal du gå til Min konto sektionen og logge dig ind.

Hvis du ønsker at øge antallet af pc'er for din konto, kan du gøre dette fra Opgrader linket.

Jeg har kun brug for BG på en computer, men der står at jeg kan bruge den på 3 computere. Har jeg købe den forkerte version?

For UK, DE, og andre lande, som har mulighed for valg af 1 PC bruger.

Du kan også købe et BullGuard abonnement gyldigt til 1 computer. Hvis du har købt en 3-computers konto ved en fejl kan du stadig indenfor 30 dages returrets garanti få pengene tilbage. Du kan skrive en e-mail til payment@bullguard.com og bede om en tilbagebetaling. Så kan du afgive en ny ordre, sørg dog for, at du vælger 1 computer muligheden under bestillings processen, da der som standard er valgt, 3 computere.