Spørgsmål om Mobile Backup

Er min enhed kompatibelt med BullGuard?
Jeg har skiftet min mobilt enhed, hvad gør jeg nu? Hvordan overføre jeg?
Jeg har en licensnøgle. Hvordan aktivere jeg den?

•

Er min enhed kompatibelt med BullGuard?

BullGuard Mobile Backup er kompatibelt med disse operativsystemer:

Android 2.0 og nyere

iOS 4 og nyere

Blackberry 5 og nyere

•

Jeg har skiftet min mobilt enhed, hvad gør jeg nu? Hvordan overføre jeg?

Alt du skal gøre for at overføre BullGuard Mobile Backup fra din nuværende enhed til en ny er at følge denne guide og registrere dig med det samme BullGuard brugernavn og adgangskode som du brugte på din første enhed.

•

Jeg har en licensnøgle. Hvordan aktivere jeg den?

Hvis BullGuard Mobile Backup er allerede installeret og registreret på din enhed, du kan blot aktivere licensnøglen på vores hjemmeside, i Min konto sektionen, efter du har logget ind på med brugernavn og adgangskode.

Derefter du kan åbne programet på din enhed, gå til Account og tryk på Check status.

Hvis du ikke har en BullGuard Mobile Backup konto, du kan installere programet, oprette en ny konto og aktivere din licensnøgle, ved at følge denne guide.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.