Spørgsmål om Mobile Security

Er min enhed kompatibelt med BullGuard?
Jeg har skiftet min mobilt enhed, hvad gør jeg nu? Hvordan overføre jeg?
Hvilke information bliver overvåget af Parental Control?

•

Er min enhed kompatibelt med BullGuard?

BullGuard Mobile Security er kompatibelt med følgende operativsystemer:

Android 2.2 og nyere

Symbian Series 60 3. og 5. udgave (version 9.2 og nyere)

Windows Mobile 6.0, 6.1 og 6.5

BlackBerry 4.2 og op til 6.0

Hvis du ikke kender den nøjagtig version på din enheds operativsystem, venligst gå til www.bullguard.com/mobi på din mobilt enhed. Din enheds operativsystem vil detekteres helt automatisk og du får besked om din mobilt enhed er kompatibelt med vores program.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Jeg har skiftet min mobilt enhed, hvad gør jeg nu? Hvordan overføre jeg?

For at kunne overføre dit abonnement fra en mobilt enhed til en ny enhed, du skal kontakte vores Support Team via LiveChat eller via e-mail, ved at klikke på Få hjælp. Du bedes have klar disse oplysninger:

• Licensnøgle
    • Brugernavn
    • Husk at nævne at du skifter enhed
    • Du bedes også oplyse hvornår du forsøgte at registrere den nye enhed, hvis du har forsøgt om det inden du kontaktede os
    • Hvis du også skifter telefonnummer, du bedes oplyse os den

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvilke information bliver overvåget af Parental Control?

Parental Control funktionen, som er i indbygget i BullGuard Mobile Security, overvåger de følgende, når den er installeret på en enhed:

• Opkald - opkaldstid og telefonnumre til og hvorfra blev opkaldet foretaget.
    • SMS, MMS – gemte meddelelser og telefonnumre til og hvorfra blev meddelelsen sendt.
    • Programmer som er installeret på din enhed.
    • Alle billeder - upload billeder ikoner til Mobile Security Manager

Alt overvåget data kan ses i Mobile Security Manager efter man logger på med de oplysninger registreret på denne enhed.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.