Spørgsmål om Backup

Er min Backup sikret?
Hvordan oprette jeg en Backup profil?
Hvordan planlægger jeg Backup?
Hvorfor får jeg en meddelelse om at Backup er fyldt? Hvad gør jeg for at fjerne meddelelsen?
Hvordan får jeg adgang til min Online-drev?
Hvordan bruger jeg jeres Backup for at dele online filer?
Kan jeg lave Backup uden at oprette en profil?

•

Er min Backup sikret?

Din Backup er meget sikret ved os.

Alt data du laver backup af er endnu en gang lavet backup af på vores servere.

Alle upload og download gå igennem meget sikre SSL overførsler. Din datas overførsel til vores servere er som standard krypteret med en AES 256 krypteringsprotokol, for at opnå maximum sikkerhed.

Selve filerne er krypteret med samme protokol på vores servere og man kan kun får adgang til dem ved at indtaste brugernavn og adgangskode.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan oprette jeg en Backup profil?

Du kan oprette en Backup profil ved at åbne BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard og vælge KONTROLPANEL. Derefter du skal vælge Backup og gendan > Administrer Backup og klikke på Tilføj ny. Backup guiden vil give dig muligheden for at vælge hvad, hvornår, hvordan og hvornår skal Backup foretages på din computer.

BK_AddNew

Hvis du vil gerne finde ud hvordan du åbner BullGuards grænseflade, klik her.

For at kunne åbne BullGuards grænseflade du kan gøre følgende:

1. Gå til Start menuen > Alle programmer > BullGuard > BullGuard.
    2. Dobbelt-klik på BullGuard ikonet som findes på din Skrivebord.
    3. Klik på BullGuard ikonet, som vises i nederste højre hjørne af skærmen, ved siden af Windows uret, som vist her:

BGIcon

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan planlægger jeg Backup?

For at planlægge en backup profil eller for at ændre en eksisterende profil, du bedes gøre følgende:

Åbn BullGuard programet.

• Gå til KONTROLPANEL > Backup og gendan > Administrer Backup.

BK_Manage

• Vælg Backup profilen du ønsker at planlægge og klik på Rediger valgte.

BK_edit

• I det nye vindue du skal vælge Planlæg fanen og klik på Jeg vil vælge en tidsplan. Indstil tidsplanen som ønsket og klik OK.

BK_Schedule

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvorfor får jeg en meddelelse om at Backup er fyldt? Hvad gør jeg for at fjerne meddelelsen?

Hvis du får en meddelelse om at Backup kunne ikke køre pga. plads mangel, det betyder at at du har fyldt op din tilgængelige plads på Online-drevet og det er ingen plads tilbage for nye filer. Du kan lære om hvordan du tjekke den nøjagtig status for Online-drev ved at klikke her (udvid).

Åbn BullGuard programet og vælg KONTROLPANEL > Backup og gendan, og kig i Online-drevet sektionen:

BG_Quota

Du kan også tjekke status for Online Drive i Min konto sektionen på vores hjemmeside.

MA_Quota

Det er flere tilgængelige muligheder i dette tilfælde:

• Køb mere backup plads. Du kan opgradere din konto som vist her
    • Slet filer fra din Online-drev. For at lære om hvordan du åbner Online-drevet du bedes klikke her
    • Du kan stoppe alle planlagte backup. Du kan gøre det ved at åbne BullGuard programet, vælge INDSTILLINGER > Backup/gendan og vælge FRA. Klik på Gem til sidst.

BK_OFF

• Skift backup indstillinger for at kunne lave backup af færre filer, efter du har frigjørt plads i Online-drevet. Du skal åbne BullGuard programet og gå til KONTROLPANEL > Backup/gendan > Administrer Backup.

Vælg backup profilen du ønsker at ændre og klik på “Rediger valgte”.

I det nye vindue du skal nu vælge fanen Filer og sætte hak til alle filer du ønsker ikke at lave backup af mere og trykke på Fjern.

RemFiles

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan får jeg adgang til min Online-drev?

Du kan får adgang til din Online-drev på 3 måder:

• Fra Min konto sektionen på vores hjemmeside ved at klikke på Min Onlinebackup.

MA_OD

Du kan gøre dette fra alle computere, selvom BullGuard er ikke installeret på.
    • Åbn BullGuard programet og gå til KONTROLPANEL og vælg Backup/gendan. I det nye vindue du vil kunne se Online drevet.

BK_OD

• Gå til Start menuen i nederst venstre hjørne af skærmen og vælg Computer. BullGuard Online Drive vil kunne ses i listen over alle dine computers drev.

MC_OnlineDrive

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan bruger jeg jeres Backup for at dele online filer?

BullGuard programet giver dig muligheden for at dele filer fra din computer eller fra din Online-drev med alle du ønsker det.

For at gøre det, du skal højre-klikke på den fil du ønsker at dele og vælge Backup med BullGuard > Del med venner.

Share_PC

Vælg om du ønsker at sende linket automatisk på mailen eller du kan vælge at vise linket på skærmen, vælg hvor lang tid skal filen være tilgængelig og klik på Del.

Som et alternativt mulighed, kan du dele filer som allerede findes på din Online-drev. Du kan gøre det ved at gå til Min konto sektionen på vores hjemmeside og klikke på Min Onlinebackup.

Du vil kunne se indholdet i din Online-drev. Sæt hak i boksen ved siden af den fil du ønsker at dele, klik på Del og vælg de indstillinger du ønsker for fildeling.

MA_Share

De personer som modtager filen vil kunne have adgang til filen uden at skulle logge på. De får selvfølgelig ikke adgang til andre detaljer på din Online-drev.

Hvis du nu ombestemmer dig omkring fildelingen, selvom du har sendt linket på mail eller direkte, du kan slette det pågældende fil fra din Online-drev for at nægte adgang til det.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Kan jeg lave Backup uden at oprette en profil?

Du kan faktisk lave manuelt Backup af dine filer uden at skulle oprette backup profiler. Du kan gøre det på 3 måder:

• Brug Upload knappen fra Online-drevet, på din kontos side, på vores hjemmeside.

MA_Upload

Du kan bruge denne mulighed fra alle computere som er koblet til Internet, selvom de ikke har BullGuard på.
    • Klik på filen du ønsker at lave backup af, hold venstre musknappen inde og træk og slip filen inde i Online-drev vinduet åbnet i Internet Explorer. Du kan åbne Online-drevet ved at klikke på dette her

• Højre-klik på den fil du ønsker at lave backup af og vælg Backup med BullGuard > Tilføj til backup.

RC_Upload

Filen bliver kopieret til Online-dreve næste gang din computer gå i idle.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.