Spørgsmål om Firewall

Blokere jeres Firewall min Internet forbindelse?
Blokere jeres Firewall en af mine programmer?
Hvordan blokere/tillade jeg et program i Firewall?

•

Blokere jeres Firewall min Internet forbindelse?

Du kan nemt tjekke om dette er tilfældet ved at udføre en hurtig test: åbn BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard og tryk på INDSTILLINGER > Firewall, vælg FRA og klik på Gem. Du kan nu tjekke om problemet forsætter. Husk at aktivere Firewall modulet igen efter du har udført testen.

FW_OFF

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Blokere jeres Firewall en af mine programmer?

Du kan nemt tjekke om dette er tilfældet ved at udføre en hurtig test: åbn BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard og tryk på INDSTILLINGER > Firewall, vælg FRA og klik på Gem. Du kan nu tjekke om problemet forsætter. Husk at aktivere Firewall modulet igen efter du har udført testen.

FW_OFF

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan blokere/tillade jeg et program i Firewall?

Du kan administrere programmer regler ved at åbne BullGuard fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard og vælge KONTROLPANEL > Firewall > Konfigurer (i Firewall-regler sektionen) og prøv at sætte politikken til Tillad, Bloker eller Spørg mig.

Du finder en komplet guide ved at klikke på dette link.

FW_AllowApp

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.