Spørgsmål om Spamfilter

Hvilke e-mail klienter er BullGuard kompatibelt med?
Kan BullGuard Spamfilter beskytte mig når jeg læser mine e-mail i en web browser?

•

Hvilke e-mail klienter er BullGuard kompatibelt med?

BullGuard Spamfilter modulet er tilgængelig med BullGuard Internet Security og BullGuard Antivirus og den kan opsættes for en af de følgende e-mail klienter: Microsoft Outlook 2003, Microsoft Outlook 2007, Microsoft Outlook 2010, Microsoft Outlook 2013, Windows Live Mail 2009, Windows Live Mail 2011, Windows Live Mail 2012, Windows Mail, Outlook Express, Mozilla Thunderbird 17, Incredimail 2.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Kan BullGuard Spamfilter beskytte mig når jeg læser mine e-mail i en web browser?

BullGuard Spamfilter kan kun sættes op med en e-mail klient program som er installeret på din computer. Spamfilter vil analysere alle e-mail som bliver hentet i e-mail klient og vil sortere dem.

Når du læser en e-mail i en web browser du henter ikke disse e-mail på din computer. Du ser kun informationen (indholdet) forbundet fra e-mail serveren til skærmen i din web browser. Dette betyder at Spamfilteren kan ikke sortere disse e-mail, da alle e-mail ligger stadig på e-mail serveren. Dog har de fleste e-mail udbydere deres egen Spamfilter som ligger direkte på e-mail serveren, som du kan bruge til at opholde Indbakken rent.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.