Spørgsmål om Tune-up og Parental Control

Hvordan kan jeg tune-up min computer?
Hvordan bruger jeg Parental Control?

•

Hvordan kan jeg tune-up min computer?

For at køre PC Tune Up, du skal åbne BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard og klikKE på KONTROLPANEL. Nu skal du vælge PC Tune Up og trykke på Kør PC Tune Up.

RunPTU

Når scanningen er færdig, vil den vise et liste med anbefalede (hvor bokserne er allerede valgt) og valgfri (bokserne er ikke valgt) optimiseringsmuligheder.

Klik på “Detaljer” for at se mere information om hver post, hvor du kan sætte hak ved dem du ønsker at fikse og klikke på “Ret valgte”.

Kør PC Tune Up: starter en generelt tjek af computer som søge efter rester fra andre programmer og midlertidige filer som kan forhindre ydelsen.

Optimer problemmer: viser et komplet liste over de fundne problemmer fra sidste scanning og give muligheden for at løse dem.

Optimer start: viser et komplet liste over de programmer som starte når computeren starte op, hvor du kan vælge at deaktivere unødvendige programmer som kan sløve din PC.

For mere information og billeder, venligst tjek PC Tune Up guiden ud ved at klikke her.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan bruger jeg Parental Control?

Hvad er Parental Control?

Den beskytter dine børn for upassende indhold og tvivlsomme websteder, begrænse deres tid på Internet, overvåge deres online adfærd og hjælpe dem med at beholde alle deres personlige oplysninger.

Hvordan fungere den?

Modulet er baseret på unikke profiler som specificere blokeret indhold, computer og Internet planlagt tidsplan og sort-listet information som de kan ikke bruge online.

Hvordan bruger jeg den?

1. Sørg for at din barn ikke kender din adgangskode til BullGuard.
    2. Opret en Windows brugerkonto for din barn, hvis du ikke har en i forvejen. Vi anbelafer at oprette en standard Windows konto og ikke en Administrator konto.
    3. Åbn BullGuard programet, tryk på KONTROLPANEL og vælg Parental Control.

PACProfile

4. Opret en Parental Control profil.
    5. Kontroller rapporter for at finde ud af hvilke hjemmesider og programmer blev blokeret af Parental Control.

For mere information og billeder, venligst tjek parental Control guiden ud ved at klikke her.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.