Spørgsmål om Sårbarhedsscanneren

BullGuard fandt sårbare programmer, hvad gør jeg nu?
Jeg hentede opdateringer, men intet skete. Hvad gør jeg nu?
Hvad er Sårbarheder scanner?
Hvordan kører jeg en Sårbarheder scanning?

•

BullGuard fandt sårbare programmer, hvad gør jeg nu?

Tryk på Download opdatering for at hente det påkrævet opdatering som kan løse problemet. Det vil nu åbne et nyt Internet side i din foretrukne web browser hvor du skal hente det påkrævet program.

Gentag proceduren for alle sårbarheder der blev fundet efter scanning.

Når du har hentet alle filer/opdateringer, du skal huske at installere (kør) ved at dobbelt-klikke på de hentede filer, for at kunne opdatere de pågældende sårbare programmer.

DWLUpdate

For mere information og billeder, venligst tjek Sårbarheder scanner guiden ud ved at klikke her.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Jeg hentede opdateringer, men intet skete. Hvad gør jeg nu?

Nogen gange kan Sårbarheder scanneren fejlagtig finde programmer som er uddateret. De mest almindelig tilfælde er:

- filen findes på en gendannelsespartition -> Den kan ikke opdateres -> Vælg den og tryk på Ignorer udvalgte.

- filen tilhører en andet Operativ System som er forskelligt fra den som bruges i øjeblikket (for dual boot computere) -> Genstart computeren ved at bruge den andet Windows installation og prøv at hente og installere opdateringerne igen.

- filen er fra en backup (f.eks. du har et program som er installeret i C:/Programmer/, men du har lavet en kopi på en ekstern drev på et eller andet tidspunkt) -> Den kan ikke opdateres -> Vælg den og tryk på Ignorer udvalgte.

- filen tilhører en ældre version af programet og den er gemt for gendannelsesformål (f.eks. hvis den seneste version af Google Chrome er 24.0.1312.57, nogle filer tilhørende versionen 24.0.1312.56 vil blive gemt for et stykke tid) -> Vælg den og tryk på Ignorer udvalgte, da denne fil bruges ikke derfor kan den ikke opdateres.

For at tjekke det helt nøjagtig placering af den fundet sårbarhed, du kan trykke på det svarende “Se” knap til højre i listen.

For mere information og billeder, venligst tjek Sårbarheder scanner guiden ud ved at klikke her.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvad er Sårbarheder scanner?

BullGuard Sårbarheder scanner kontroller alle eksekverbare og dynamiske biblioteker på din computer, mens den tjekke efter forældede programmer.

Hvad er en Sårbarhed?

En sårbarhed er en svaghed, som giver en angriber mulighed for at reducere et systems information sikkerhed. Trusler mod brugernes sikkerhed er mange, og flere metoder er brugt - disse variere fra virusinfektioner til identitetstyveri. Sådanne metoder er særligt vellykket, når der målrettes personer med forældet software på deres computere. Selvom det er sjældent, anbefaler vi, at holde dit Windows-operativsystem og software ajour for at undgå mulige udnyttelsesforsøg.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan kører jeg en Sårbarheder scanning?

For at køre en Sårbarheder scanning, du skal åbne BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard og så skal du klikke på KONTROLPANEL. Vælg Sårbarheder og klik på Kør scanner.

VUSScan

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.