Spørgsmål om betaling

Jeg har fornyet, men BullGuard viser stadig at den er udløbet. Hvorfor?
Hvordan køber eller fornye jeg? ( priser )
Hvordan kan jeg deaktivere det automatiske fornyelse?
Hvor finder jeg min Licensnøgle?
Hvad foregår med min betaling?

For at nå til Købs Siden, følg venligst linket.

•

Jeg har fornyet, men BullGuard viser stadig at den er udløbet. Hvorfor?

Efter abonnementet er forlænget, BullGuard programet vil etablere en forbindelse til vores server, for at modtage den opdaterede status på abonnement. Dette gøres helt automatisk efter kort tid, men du kan også kontroller status manuelt inde i programet for at sørge at den nye status vises korrekt.

For at gøre det, du bedes åbne BullGuard programet ved at gå til Start menuen, vælg Alle Programmer > BullGuard og i selve programet, nu åbnet på skærmen, du skal gå til INDSTILLINGER og vælge Konto. Til sidst skal du klikke på Kontroller status.

Check_Status

Hvis dette udretter ikke på abonnement status, du bedes tjekke at brugernavnet, som vises i øverste side af Konto sektionen, er det samme mailadresse du brugte for at fornye dit abonnement. Hvis de ikke matcher hinanden, du bedes følge denne guide for at logge på i BullGuard programet med din betalte konto.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan køber eller fornye jeg? ( priser )

BullGuard produkter kan sammensættes på forskellige måder og på grund af det, vil prisen for hver BullGuard abonnement variere afhængige af de præcise abonnement indstillinger som brugeren vælge under sin ordre. Du kan tjekke hvor meget vil det koste at købe et specifikt produkt direkte på vores webshop, ved at klikke på Køb nu ved siden af det produkt du er interesseret i: https://www.bullguard.com/shop

Shopping Cart

Venligst bemærk at dette betyder ikke at du køber produktet. Du tjekker bare prisen på et produkt, som du kan købe senere. Prisen vises i øverste højre hjørne af siden samt en liste over mulige indstillinger for det pågældende abonnement, med en individuelt pris lige ved siden af. Når du vælger et specifikt indstilling, slutprisen vil ændres automatisk.

Mere information om hvordan den reelle ordre process foregår kan findes i denne guide: http://www.bullguard.com/support/payment-guide/the-best-way-to-buy-online.aspx

•

Hvordan kan jeg deaktivere det automatiske fornyelse?

For at deaktivere det automatiske fornyelse funktion på din konto, du bedes logge på online konto sektion ved at klikke på dette link: https://www.bullguard.com/my-account.aspx

I Mine betalinger sektionen, du kan klikke på Vis faktura for den ordre hvor det automatiske fornyelse funktion blev aktiveret.

ViewInvoice

I det næste vindue, du skal klikke på Annuller automatisk fornyelse. Hvis du har flere betalinger hvor du kan huske at denne funktion er blevet aktiveret, du bedes gentage processen for alle.

CancelAR

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvor finder jeg min Licensnøgle?

En Licensnøgle kan kun fås i forbindelse med en helt ny BullGuard ordre. Hvis du udføre en ordre med samme mailadresse som du brugte før, denne ordre vil blive betragtet som en fornyelse ordre og du får ikke en Licensnøgle igen.

Når du udføre en ny ordre, licensnøglen vil blive vist når købsprocessen slutter, sammen med faktura. Denne information bliver også tilsendt automatisk på mailadressen brugt i købsprocessen.

ConfirmationLC

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvad foregår med min betaling?

En ordre kan tage lidt tid at gennemføre, afhængig af det valgte betalingsmulighed. Nogle betalingsmuligheder f.eks. kreditkort eller PayPal vil gennemføres efter et kort stykke tid, selvom pengene er ikke blevet trukket fra konto.

Nogle betalingesmuligheder, f.eks. bank overførsel eller cheque, kræver at du selv skal udføre betalingen og derfor vil selve betalingensprocessen tage længere tid. BullGuard abonnementet tilknyttet sådan en ordre vil først blive fuldt forlænget kun efter vi har fået hele beløbet på konto. Dette kan tage op til to uger fra den dato du har udført din betaling ( og ikke fra den dato du lagt ordren).

Det er nemlig derfor vi aktivere de første 14 dage på et abonnement som bliver betalt med bank overførsel og cheque - nemlig for at give adgang til den ønskede program mens betalingen bliver behandlet og gennemført. Den fulde abonnement periode blive automatisk aktiveret så snart vores system får besked på at betalingen er gennemført og vi har fået hele beløbet på konto.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.