Forårsrengøring 50% rabat

Køb nu

Tilbuddet udløber om

03

D

:

00

T

:

04

M

:

04

S

Installer og konfigurer

Ønsker du hjælp til din BullGuard-installation? Vores venlige ekspertsupportteam hjælper dig med at installere din BullGuard-software. De sikrer, at det kører problemfrit og effektivt, og de afinstallerer al modstridende sikkerhedssoftware, der måtte køre på computeren.

Køb nu

Tilgængelig døgnet rundt på engelsk. Se vores tidsplan for andre sprog.

Vil du konfigurere dit BullGuard-program?

Lad os gøre det for dig! Med BullGuard Install & Set Up får du øjeblikkelig hjælp fra vores venlige supportteam. En af vores eksperter vil via fjernadgang få adgang til din computer og:

• Fjerne andre sikkerhedsprogrammer for at sikre systemstabilitet
  • Kontrollere, om BullGuard fungerer korrekt
  • Installere BullGuard-softwaren og konfigurere den, så din computer forbliver hurtig og sikker
  • Give dig en kort vejledning i, hvordan du bruger BullGuard og dets funktioner
  • Aktivere din licensnøgle og konfigurere din BullGuard-konto
  • Give dig en oversigt over, hvad der er blevet foretaget
  • Sikre, at BullGuard dækker det korrekte antal computere i overensstemmelse med abonnementet
  • Svare på andre sikkerhedsspørgsmål, som du måtte have.

Kundeanmeldelser

Vi bruger cookies for at sikre vores besøgende en god oplevelse på vores side. Ved at fortsætte på siden, antager vi at du ikke har noget imod cookies. Du kan altid skifte dine cookie indstillinger.