PC Tune Up

Skal din computer køre på optimale ydeevne? Vores venlige support team kan tune op din PC for at får den bedste ydeevne muligt.

• Foretag en komplet vurdering af dit operativsystem
  • Fjern unødvendige filer der fylder hukommelse
  • Juster systemets indstillinger til at opfylde specifikke behov
Køb nu

Tilgænglighed 24/7 på Engelsk. Tjek Åbningstider for andre sprog.

PC Tune Up

Skal din computer køre på fuld fart? Lad os tune den op for dig! Med BullGuard PC Tune Up du får hurtig og venlig assistance fra vores Support team. En af vores eksperter vil fjernstyre din PC og:

• Give dig en komplet vurdering af dit operativsystem
  • Samle og analysere logfiler og rapporter
  • Opdatere alle programmer samt Windows
  • Slette unødvendige filer for at frigøre plads
  • Fjerne og/eller deaktivere unødvendige processer og programmer
  • Juster systemets indstillinger til din behov
  • Give en oversigt over interventionen
  • Besvare eventuelle andre sikkerheds spørgsmål, du måtte have.
"Jeg vil gerne rose BullGuard for alt det fantastiske hjælp jeg fik i aften, af Malina som hjalp mig via BullGuard Fjernsupport. Alt for mange gange går folks' gode arbejde og ekstra indsats ubemærket, og Malinas beslutsomhed og professionalisme er noget man skal rose BullGuard for[…]"
af Finbarr

Denne service inkludere ikke fjernelse af BIOS og/eller boot level vira som forhindre PC-en i at starte op, og den er kun tilgængelig for Windows computere.