BullGuard Login

For at køre rigtigt vil alle BullGuard-installationer anmode dig om at logge ind. Du skal angive login-oplysningerne:

• Når du ændrer den brugerkonto, som du aktuelt er logget på

• Efter fornyelse af kontoen eller nulstilling af adgangskode

Trin 1

Log ind ved at åbne BullGuard og klikke på knappen Indstillinger på værktøjslinjen.

Trin 2

I menuen Indstillinger flytter du til afsnittet Konto i menuen Generelt og klikker på knappen Skift bruger.

Trin 3

Indtast brugernavn og adgangskode i log på-vinduet, og klik på knappen Log på.

Gendan min adgangskode: Så kan du gendanne din kontos adgangskode, hvis du ikke kan huske den. Denne proces vil kræve, at du har en gyldig e-mail-adresse, hvor vi kan sende adgangskodens gendannelseslink, som du skal bruge til at ændre din adgangskode.

Proxy-indstillinger: If you use a proxy server to connect to the internet, your computer will try to access our login server and fail on the account of the proxy server (the entire process is very similar to posing a question to a person who doesn’t have the knowledge to provide an adequate answer). Det er derfor, at du, hvis du er i denne situation, skal konfigurere proxy-serverdetaljer først, så log på- eller registreringsprocessen bliver gennemført.

Brug proxy-server: Denne mulighed skal aktiveres, hvis du bruger en proxy-server. Den giver dig mulighed for at indtaste detaljerne om din proxy-server.

Proxy-server: Det er den proxy-serveradresse (kan være en domæne- eller IP-adresse), som fortæller log på-tjenesten, hvem der styrer netværkstrafikken.

Proxy-port: Det er her, du indtaster det anvendte portnummer for den bestemte proxy-server.

Bruger og adgangskode: Nogle proxy-servere er beskyttet med legitimationsoplysninger, og de kræver et brugernavn og en adgangskode. Legitimationsoplysningerne bruges ikke meget, så i de fleste tilfælde er der ikke noget behov for at indtaste disse oplysninger. Bemærk, at felterne Bruger og Adgangskode ikke henviser til din BullGuard-kontos brugernavn og adgangskode.

ExclamationMarkHvad er en proxyserver?

I et computernetværk er en proxyserver blot en anden computer, der fungerer som buffer mellem brugerens computer og andre computere – en proxyserver er et mellemled mellem brugeren og andre computere. Grundlæggende gælder det, at når en bruger ønsker at se en websted, vil computeren bede proxyserveren om at vise denne side. Proxyserveren vil søge efter siden (vært på en anden computer), hente den og derefter sende den videre til brugerens computer. Proxyservere er almindeligt brugt til at give anonymitet til computerne, der befinder sig bag den, til at filtrere indhold og netværkstrafik eller til at øge adgangshastigheden til bestemte ressourcer.

ExclamationMarkHvis der bruges proxyserver

Hvis du bruger en proxy-server, men du er ikke sikker på proxy-detaljerne, anbefaler vi, at du spørger enten systemadministratoren (den person eller det firma, der styrer det lokale netværk, som du er en del af) eller din internetudbyder, hvor du får din internetadgang fra.

Kontomuligheder: Gør det muligt for dig at vælge, om du vil have BullGuard til at logge på automatisk ved næste start ved at bruge de angivne kontodetaljer (valgmuligheden Log på automatisk).