Konfigurer e-mail-programmer

Indbygget support til Outlook, Windows mail, Mozilla Thunderbird og IncrediMail

BullGuard har indbygget support til Microsoft Outlook, Outlook Express (kun Windows XP), Windows Mail (kun Windows Vista), Mozilla Thunderbird og IncrediMail, og guiden er et brugervenligt værktøj, der i høj grad forbedrer spamfilterets effektivitet. Du kan starte vejledningen fra både e-mail-klienten og BullGuard-programmet.

Bemærk: Hvis du bruger webbaserede e-mail-adresser (f.eks. gmail eller hotmail), har du ikke brug for spambeskyttelse, da det allerede udbydes af e-mail-udbyderen.

Sammen med tilpasning af spamfilteret direkte fra det installerede program er det et meget vigtigt trin gennemføre guiden til det ønskede e-mail-program. Det er meget vigtigt, da det vil finjustere spamfilteret og øge nøjagtigheden ved registrering af spam-e-mails og identificering af lovlige e-mails.

Guiden skal automatisk starte, første gang du åbner dit e-mail-program efter installation af BullGuard spamfilter. Du kan også vælge at køre den manuelt ved at klikke på Guide i spamfilterets værktøjslinje, som er føjet til dit e-mail-programs værktøjslinje.

SF_Main

Kørsel af guiden

Trin 1

Kørsel af guiden fra BullGuard-programmet er en meget hurtig måde at begynde at indstille spamfilteret til det foretrukne e-mail-program.

For at starte guiden klikker du på Konfigurer e-mail-programmer i Spamfilteroversigten vindue.

Trin 2

Her skal du vælge den e-mail-klient, du vil bruge BullGuard Spamfilter med. Når du har valgt det, klikker du på Næste.

Trin 3

Her kan du vælge standard spam-mappe, hvor alle spam-e-mails bliver overført til.. I alle e-mail-programmerne vil BullGuard vælge mappen Slettet post som standard.

Trin 4

BullGuard vil læse alle de adresser, du har sendt e-mails til (de bliver hentet fra de e-mails, du har i mapperne Sendt post og Kontakter) og føje dem til hvidlisten. Det vil reducere antallet af 'falske positive' registreringer af e-mails som spam..

Trin 5

Du skal kun udpege ikke-spam-mapper. Du kan vælge flere mapper. Sørg for, at de valgte mapper ikke indeholder spam-e-mails, da det kan påvirke spamfiltertræningen uheldigt ved at reducere mængden af registrerede spam-e-mails.

SFWiz5

Trin 6

Vælges mapper, der kun indeholder SPAM-e-mails. Du kan vælge flere mapper. Sørg for, at de valgte mapper ikke indeholder legale e-mails, da det kan skabe problemer med øget antal 'falske positive' registreringer.

SFWiz6

Trin 7

Du kan gøre Spamfilteret justeres endeligt ved at kontrollere følgende generelle indstillinger efter behov:

Marker spam-e-mails som ‘læste’: Når BullGuard flytter e-mails til spammappen, sikres det, at de ikke bliver vist som ulæste e-mails.

Føj blokerede e-mails til din sortliste: Når du manuelt markerer en e-mail som spam, vil BullGuard føje afsenderen til en sortliste. Det betyder, at hvis du modtager flere e-mails fra en blacklistet e-mail-adresse, bliver de sendt direkte til den udpegede spam-mappe.

Føj ublokerede e-mail adresser til hvidlisten: Når du manuelt markerer e-mails som "Ikke spam" i e-mail-programmet, vil BullGuard føje afsenderen til e-mail-hvidlisten. Det vil sikre, at e-mails fra den afsender ikke bliver markeret som spam igen.