BULLGUARD ANTIVIRUS GUIDER

Vores hurtig guider er en nem of forståelig måde, der kan hjælpe i brugen af BullGuard.
Det er ganske simpelt. Klik blot på en af guiderne herunder og følg instruktionerne.

dottedLine

Aktivering af BullGuard Lær hvordan du aktiverer din betalte version af BullGuard.
Ændring af brugernavn eller kodeord Lær hvordan du ændrer dit brugernavn eller adgangskode til BullGuard.
Skift bruger Lær hvordan du skifter brugere i BullGuard.
Modtag Support Lær hvordan du bruger Support modulet, til at få øjeblikkelig assistance via email eller chat.
Installering Lær hvordan du installerer BullGuard.
Forny licens Lær hvordan du fornyer din licens til BullGuard.
Skanning Lær hvordan du skanner din computer.
Opdatering Lær hvordan du opdaterer BullGuard.
Afinstallation Lær hvordan du afinstallerer BullGuard.
Geninstallere Lær hvordan du geninstallerer BullGuard.
Hvordan du finder dit BullGuard brugernavn Lær hvordan du finder dit BullGuard brugernavn.
Spamfilter Sådan konfigurerer du spamfilteret.
Hvordan du installere BullGuard på 2. og 3. maskine

Sådan installerer du BullGuard på flere computere.